Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Біля Миколаєва окупанти Градами розбомбили центр міста Баштанка (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля Миколаєва окупанти Градами розбомбили центр міста Баштанка (ФОТО)

Окупанти зруйнували кілька магазинів та будинків

1 березня 2022, 21:16 comments1914
Поділіться публікацією:

У вівторок, 1 березня, агресори обстріляли  Градами містечко Баштанка, що в Миколаївській  області. Від вогневих ударів, що прийшлись на  центр містечка, зруйнована вся місцева інфраструктура.

Біля Миколаєва окупанти Градами розбомбили центр міста Баштанка (ФОТО)

Окупанти розтрощили центр міста (фото: 0512)

Відеоролики з наслідками  обстрілу викладені в мережах.

Після обстрілу у Баштанці  виникло 7 пожеж. Зокрема, палав мебельний магазин на вулиці Соборній, полум’я виникло на СП "Баштанський КООП Центр", що знаходиться на вул. Баштанської республіки. Так само, горів магазин будівельних матеріалів "Райдуга".

Вогонь в цей же день знищив чотири житлові будинки місцевих мешканців на різних вулицях містечка в глибинці Миколаївської області.

 Боролись з вогнем та ліквідовували наслідки обстрілів окупантів представники 7-го пожежно-рятувального підрозділу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у ДСНС повідомили про наслідки обстрілів Київської телевежіВід обстрілів агресорами  телевізійної  вежі за попередніми даними загинуло п’ять людей та ще п’ятеро постраждало. За оприлюдненою ними інформацією, станом на 18:00 під час обстрілів телевежі в місті Києві на території Шевченківського району,  за попередньою інформацією, загинуло 5 людей та ще п’ятеро постраждало. Там зараз тривають рятувальні роботи. Також сьогодні в місті Києві, як повідомляють вітчизняні ЗМІ, російські агресори мали намір ракетами ліквідувати  столичну телевежу, але ракети влучили  на територію Бабиного  Яру. За попередньою інформацією, що повідомив міський голова Києва Віталій Кличко,  в телевізійну вежу таки влучили дві ракети. Пошкоджено трансформаторну підстанцію, від якої живиться електроенергією телевежа, ще приміщення апаратної всередині самої  телевізійної  вежі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/novosti_n/8898
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини