Головна Новини Суспільство події У ДСНС повідомили про наслідки обстрілів Київської телевежі: є загиблі та постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

У ДСНС повідомили про наслідки обстрілів Київської телевежі: є загиблі та постраждалі

Рятувальні роботи на Київській телевежі тривають

1 березня 2022, 20:05 comments1003
Поділіться публікацією:

Від обстрілів агресорами  телевізійної  вежі за попередніми даними загинуло п’ять людей та ще п’ятеро постраждало. Про це інформують працівники пресслужби  ДСНС  на власній сторінці в соціальних мережах.

У ДСНС повідомили про наслідки обстрілів Київської телевежі: є загиблі та постраждалі

Обстріли Київської телевежі (фото: ДСНС)

За оприлюдненою ними інформацією, станом на 18:00 під час обстрілів телевежі в місті Києві на території Шевченківського району,  за попередньою інформацією, загинуло 5 людей та ще п’ятеро постраждало. Там зараз тривають рятувальні роботи.

Також сьогодні в місті Києві, як повідомляють вітчизняні ЗМІ, російські агресори мали намір ракетами ліквідувати  столичну телевежу, але ракети влучили  на територію Бабиного  Яру.

За попередньою інформацією, що повідомив міський голова Києва Віталій Кличко,  в телевізійну вежу таки влучили дві ракети. Пошкоджено трансформаторну підстанцію, від якої живиться електроенергією телевежа, ще приміщення апаратної всередині самої  телевізійної  вежі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Міноборони РФ розповіли по яких об'єктах у Києві готуються завдати ударів. У Міноборони Росії заявили, що завдадуть ударів по технологічним об'єктам СБУ та 72-му головному центру інформаційно-психологічних спецоперацій у Києві. Окупанти попереджають, що мають намір продовжити ракетний обстріл території України, зокрема, погрожують завдати ударів по важливих об'єктах у столиці України.   При цьому, в російському Міноборони не приховують, що внаслідок обстрілу може постраждати мирне населення України. Окупанти радять українцям, які проживають неподалік ретрансляційних вузлів, залишити свої будинки, оскільки по них теж може бути завдано удару. 

 
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини