Головна Новини Суспільство події Росіяни прорвалися на Азовсталь у Маріуполі
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни прорвалися на Азовсталь у Маріуполі

Штурм заводу в заблокованому Маріуполі триває вже другу добу

4 травня 2022, 16:46 comments1712
Поділіться публікацією:

Другий день не припиняється штурм промзони Азовсталі. У заблокованому російськими військами Маріуполі на території заводу перебувають не лише українські захисники, а й багато цивільних. Не всіх їх вдалося евакуювати у попередні дні. Як повідомляє портал "Коментарі", про це стало відомо "УП" від своїх джерел.

Росіяни прорвалися на Азовсталь у Маріуполі

Штурм Азовсталі. Фото: з відкритих джерел

Сьогодні окупантам вдалося прорвати на завод, який весь цей час росіяни накривали авіаударами та розстрілювали ракетами. У цей час на "Азовсталі" тривають запеклі бої. Українські захисники міста не здаються, але зв'язок із бійцями "Азова" тепер втрачено.

Раніше Міністр оборони РФ Сергій Шойгу заявив, що російським військам вдалося повністю заблокувати "Азовсталь". Тепер ніхто не може вийти з промзони, ні проникнути туди з підкріпленням.

Зазначимо, вчора в обід стало відомо про те, що Росія вирішила розпочати штурм "Азовсталі". Очевидці почали викладати у мережу відео та фото, на яких видно, як над заводом у небо почав підійматися густий дим. Тоді штурм "Азовсталі" підтвердили і в "Азові". Також в "Азові" розповіли, що бомбардування підприємства окупантами призвело до того, що загинули дві цивільні жінки, які знаходилися в бомбосховищах.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський заявив, що він не погодиться на заморожування конфлікту в Україні, підписавши черговий "Мінськ". Рішення про припинення війни має бути чітким і безповоротним. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, як може закінчитися війна і чому без переговорів все одно не обійтися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини