Головна Новини Суспільство події Окупанти пішли на штурм Азовсталі у Маріуполі
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти пішли на штурм Азовсталі у Маріуполі

На заводі виникла сильна пожежа, яку видно з усіх районів міста

3 травня 2022, 14:46 comments1534
Поділіться публікацією:

Російські окупанти розпочали штурм промзони "Азовсталі" у Маріуполі. Почався запеклий бій з українськими захисниками, які, незважаючи на всі складнощі, досі перебувають на території заводу, не здаючи місто. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю виданню "Українська правда" розповів замкомандира полку "Азов" Святослав Паламар ("Калина").

Окупанти пішли на штурм Азовсталі у Маріуполі

Азовсталь. Фото: з відкритих джерел

В "Азові" стверджують, що сьогодні окупанти пішли масованою атакою на завод. Вони намагаються штурмом прорватися на територію промзони. Перед тим, як почати штурм російські літаки закидали завод авіабомбами, завдавали ракетних ударів, щоб зрівняти комбінат із землею.                 

Протягом усієї ночі російські окупанти безжалісно обстрілювали промзони із літаків. Удари були настільки масовані та потужні, що не всі укриття витримали. Відомо про, як мінімум, двох загиблих цивільних жінок.   

Зазначимо, попередніми днями завдяки тривалим переговорам вдалося вивезти частину цивільних, які понад 2 місяці перебували заблокованими на території промзони "Азовсталі". Проте всіх вивезти не вдалося. Там досі є багато цивільних. Це не зупинило окупантів. Російські війська 2 травня пішли на штурм, щоби остаточно вибити з території заводу українських захисників міста. Промзону охопила сильна пожежа, яку видно з різних точок у місті.

Читайте також на порталі "Коментарі" — мирні переговори Росії та України остаточно застопорилися: експерти розповіли, як тепер може вирішитися результат війни і чому одній зі сторін точно доведеться капітулювати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини