Головна Новини Суспільство події Резніков відповів, чи стоїть Україна за вибухами на газопроводі Nord Stream
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков відповів, чи стоїть Україна за вибухами на газопроводі Nord Stream

Міністр оборони України відреагував на причетність України до вибухів на газопроводі "Північний потік".

8 березня 2023, 12:38
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американське видання The New York Times опублікувало матеріал, в якому стверджується, що за вибухами на газопроводі "Північний потік" можуть стояти проукраїнські угрупування. Міністр оборони України Олексій Резніков відповів, чи могла за цим стояти Україна. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на France24.

Резніков відповів, чи стоїть Україна за вибухами на газопроводі Nord Stream

Міністр оборони України Олексій Резніков. Фото з відкритих джерел

NYT стверджує з посиланням на неназваних американських офіційних осіб, що напад на газопроводи у вересні 2022 року були здійсненні проукраїнським угрупуванням, які були противниками російського диктатора Володимира Путіна. Видання не розкрило деталі розвідки щодо цієї справи, хто керував діями групи, а також, хто виступав її спонсором.

У матеріалі The New York Times також засвідчили, що зібрані докази не вказують на Володимира Зеленського чи будь-кого з українських урядовців. Це також підтвердив міністр оборони України Олексій Резніков, який дав інтерв’ю в Стокгольмі перед тим як зустрітись з міністрами оборони Євросоюзу.

 "Це не наша діяльність", — сказав Олексій Резніков.

Нагадаймо, що газопровід "Північний потік" був пошкоджений у кінці вересня. З чотирьох труб передачі енергоресурсів було пошкоджено три. В перші тижні Українські союзники, зокрема США та ЄС заявляли, що вибухи могли бути диверсіями, а влада РФ критикувала натяки європейців та казала, що Сполучені Штати були зацікавлені у припиненні роботи газопроводів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що розвідка Швеція виявила нові факти про пошкодження газопроводів "Північний потік".

Також "Коментарі" писали про Олексія Резнікова, який сказав, куди підуть зекономлені на зарплатах для військових 100 млрд гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини