Головна Новини Суспільство події Реєстрація авто та видача посвідчень водіїв в Україні призупинено
commentss НОВИНИ Всі новини

Реєстрація авто та видача посвідчень водіїв в Україні призупинено

Сервісні центри МВС призупинили надання послуг 12 жовтня через перебої з електрикою

12 жовтня 2022, 11:10 comments1073
Поділіться публікацією:

Через перебої з електрикою в Україні пішли на вимушений крок і призупинили видачу посвідчень водія та реєстрацію авто. Через перебої з електрикою не працює Національна автоматизована інформаційна система. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Головний сервісний центр МВС у Facebook.

Реєстрація авто та видача посвідчень водіїв в Україні призупинено

Сервісний центр МВС. Фото: з відкритих джерел

"У зв'язку із перебоями електропостачання не працює Національна автоматизована інформаційна система. Через це надання послуг у сервісних центрах МВС призупинено. Про відновлення роботи повідомимо додатково. Вибачаємося за тимчасові незручності та дякуємо за розуміння. Тримаємося, переможемо разом! Все є і буде Україна", – йдеться у повідомленні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія назвала ім'я головного організатора вибухів на Кримському мосту. ФСБ відзначилася новим курйозним розслідуванням.                                                                                                

Також видання "Коментарі" повідомляло – на відеоконференції лідерів країн G7, яка терміново скликана після того, як РФ завдала масованих ракетних ударів по енергетичних об'єктах України, президент Володимир Зеленський закликав ізолювати РФ і покарати як за ці злодіяння , так і за анексію нових українських територій. Він також просив більше допомоги Україні, особливо щодо протиповітряної оборони. І висунув ідею про необхідність міжнародної місії на кордоні України та Білорусі – через постійну загрозу вторгнення з білоруської території. Які із закликів можуть бути почуті, а які ні – і чому? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини