Головна Новини Суспільство події Радуцький прокоментував введення комендантської години
commentss НОВИНИ Всі новини

Радуцький прокоментував введення комендантської години

Він сподівається, що такого роду обмеження впроваджені не будуть

6 квітня 2021, 09:07
Поділіться публікацією:

Очільник комітету Верховної ради з питань охорони здоров'я Михайло Радуцький висловив сподівання, що на території України не буде введена комендантська година, однак буде вжито заходів щодо посилення патрулювання Нацполіцією і Нацгвардією. Про це він розповів в інтерв'ю виданню РБК-Україна.

Радуцький прокоментував введення комендантської години

Михайло Радуцький - фото з відкритих джерел

Радуцький вважає, що в разі голосування в парламенті стосовно введення комендантської години, главу держави Володимира Зеленського "звинуватять у всіх смертних гріхах":

"Тому я сподіваюся, що комендантська година навряд чи буде введена, хоча може бути різна ситуація. Але те, що ми повинні посилити патрулі Національної поліції і Національної гвардії в містах, в селах, на транспорті — це однозначно", — сказав Радуцький.

Нагадаємо, що раніше очільник МОЗ Максим Степанов заявив, що питання введення на території України комендантської години поки не обговорюється і розмови з цього приводу ніколи не вели. Міністр підкреслив, що введення комендантської години можливе за умови надзвичайного стану на території держави. Спікер парламенту Дмитро Разумков також не підтримує введення такого обмеження, запевняючи, що даний захід — "ситуація досить складна".

Раніше портал "Коментарі" писав, що голова Міністерства охорони здоров'я України Максим Степанов заявив, що на сьогодні в МОЗ поки відкидають варіант введення жорсткого карантину на всій території країни. Чиновник зазначив, що зростання захворюваності коронавірусом на території України очікується в найближчі десять днів. Саме вони, на думку міністра, стануть найбільш напруженими для суспільства.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини