Головна Новини Суспільство події Прогноз синоптиків: коли в Україну прийдуть сніг і морози
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз синоптиків: коли в Україну прийдуть сніг і морози

Температура в листопаді переважно буде вище нуля

8 листопада 2020, 11:40 comments2085
Поділіться публікацією:

Очікується, що зима цього року в Україні буде малосніжною, але перші морози можуть "вдарити" вже з 11 листопада. Такими прогнозами поділилися синоптики Леонід Горбань і Наталя Діденко.

Прогноз синоптиків: коли в Україну прийдуть сніг і морози

морози (фото з відкритих джерел)

У цьому місяці сніг з дощем може випасти в північних областях країни, а також в Києві. Правда натішитися снігом українці довго не зможуть, тому, що температура переважно буде вище нуля.

А ось перші морози, хоч і невеликі, почнуться вже зовсім скоро — з наступної середи, 11 листопада. Температура повітря може опуститися нижче нуля.

Згідно з прогнозом синоптиків, сніг разом з дощем очікується і на початку грудня, а ближче до Нового року, очікуються одні дощі. Температура повітря складе +4 ...+5 градусів, а вночі опускатиметься до -9 ... -11.

Нагадаємо, що в Тихому океані змінюється температура, а це може привести до значних змін погоди в різних частинах світу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вчені б'ють на сполох, тому що через 80 років наша планета буде страждати від серйозних посух, а середня температура повітря зросте на 4 градуси.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини