Головна Новини Суспільство події Процес пішов: на кордоні з Польщею розблоковано найбільший пункт пропуску
commentss НОВИНИ Всі новини

Процес пішов: на кордоні з Польщею розблоковано найбільший пункт пропуску

З 11 грудня 14:00 було відновлено стабільний рух вантажівок на ПП "Ягодин – Дорогуськ"

11 грудня 2023, 15:34
Поділіться публікацією:

Місячну блокаду найбільшого вантажного пункту пропуску "Ягодин-Дорогуськ" завершено. Відновлено стабільний рух вантажівок. Як передає портал "Коментарі", про це у Facebook повідомив віце-прем'єр-міністр з відновлення України-міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.

Процес пішов: на кордоні з Польщею розблоковано найбільший пункт пропуску

Блокада кордону. Фото: із відкритих джерел

"Блокаду пункту пропуску "Ягодин-Дорогуськ" завершено. З 14:00 там відновлено стабільний рух вантажівок. У напрямку до України проїхали 15 транспортних засобів – вони на пункті пропуску. Також 25 вантажівок оформляються-слідуватимуть у бік Польщі", – зазначив віце -прем'єр-міністр.                                                          

За його словами, за більш ніж місяць блокування найбільшого вантажного пункту пропуску команда міністерства та посольства щодня займалася питанням розблокування – було проведено десятки зустрічей та переговорів на всіх можливих рівнях.

"Це була складна робота, але вона ще не завершена. Кордон має бути розблокований повністю, а подальші блокування не допущені. Працюємо далі, враховуючи інтереси наших перевізників та держави", — додав віце-прем'єр-міністр.

Читайте також на порталі "Коментарі" - сухопутна блокада українського кордону представниками ЄС може розширитися. До поляків та словаків можуть приєднатися угорці. Про що свідчить ситуація? Як шукати вихід зі становища? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – блокада західного кордону посилилася: чому не вдається вирішити проблему та як бути Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини