Головна Новини Суспільство події Прихильник Росії в ЄС зібрався відвідати Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Прихильник Росії в ЄС зібрався відвідати Україну

МЗС Угорщини веде підготовку візиту Орбана до України

23 лютого 2023, 16:22
Поділіться публікацією:

Угорщина веде підготовку візиту прем'єр-міністра Віктора Орбана до України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву міністра закордонних справ Угорщини Петера Сійярто, яку наводить "Index".

Прихильник Росії в ЄС зібрався відвідати Україну

Віктор Орбан. Фото: з відкритих джерел

"Коли настане час, прем'єр-міністр Угорщини здійснить таку поїздку, і міністерство закордонних справ працює зараз над її підготовкою", — пояснив міністр.

Глава МЗС також зазначив, що готовий і сам відвідати Україну, але його туди не запрошували.

"Якщо я отримаю запрошення, і ми зможемо заздалегідь узгодити основні теми та дати візиту, то я із задоволенням поїду, але поки що такого запрошення не надходило", — зазначив Сійярто.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Європейський Союз не може дійти спільного знаменника щодо введення санкцій проти російських олігархів. З одного боку, країни Балтії та Польща пропонують розширити перелік багатих росіян, проти яких мають бути введені санкції, а з іншого боку Угорщина, навпаки, намагається не дати ходи навіть тим санкціям, які були введені Євросоюзом ще раніше.

Також видання "Коментарі" повідомляло, що готує Росія до 24 лютого – де агресор може планувати новий удар. Експерти детально розібрали ситуацію під час ексклюзивного інтерв'ю нашому порталу.                                                                                                                                                      

Раніше "Коментарі" писали – Зеленський та Сунак заінтригували заявою про готовність України повернути ініціативу на поле бою. Лондон вкотре запевнив, що підтримка України збільшуватиметься.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини