Головна Новини Суспільство події Прем'єр-міністр анонсував скорочення "червоної" зони карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єр-міністр анонсував скорочення "червоної" зони карантину

Очільник Кабміну також відзначив ефективність адаптивного карантину, який діє по всій країні

28 квітня 2021, 14:51
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що найближчим часом, слідом за Чернівецької, Одеської та Львівською областю, ще кілька регіонів зможуть послабити карантинні обмеження. Про це чиновник сказав під час сьогоднішнього урядового засідання, пише "РБК-Україна".

Прем'єр-міністр анонсував скорочення "червоної" зони карантину

Прем'єр-міністр анонсував скорочення "червоної" зони карантину - фото з відкритих джерел

За словами Дениса Шмигаля, по всій Україні відзначається зниження кількість хворих на коронавірус, а також госпіталізованих пацієнтів:

"За минулий тиждень відразу три області залишили" червону "зону карантину... Ще кілька регіонів в найближчі тижні, або навіть дні, зможуть послабити карантин", — підкреслив прем'єр-міністр.

Очільник Кабінету міністрів також зазначив і ефективність адаптивного карантину, дія якого триває по всій Україні, і закликав місцеву владу посилювати карантинні обмеження в разі погіршення ситуації із поширенням коронавірусу на місцях.

Нагадаємо, що голова Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що станом на 28 квітня на території України було виявлено 9 590 нових випадків інфікування коронавірусом. При цьому одужати від COVID за минулу добу змогли 20 062 людини, що є рекордним значенням з початку пандемії. За весь час пандемії на території України коронавірус діагностували у 2 047 838 осіб, з них 43 391 померли.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що вчені з НАН України повідомили, що найімовірніше наша країна вже пройшла пік смертності від коронавірусного захворювання. Ситуація починає стабілізуватися. При цьому вчені відзначили, що відповідну гіпотезу дозволили створити дані, отримані від Міністерства юстиції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини