Головна Новини Суспільство події Прем'єр Індії зробив попередження Путіну щодо війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єр Індії зробив попередження Путіну щодо війни в Україні

Моді мав розмову з Путіним про війну в Україні під час саміту Шанхайської організації співробітництва в Узбекистані

18 вересня 2022, 10:02 comments1413
Поділіться публікацією:

На саміті Шанхайської організації співробітництва в Узбекистані під час розмови із президентом РФ Володимиром Путіним прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді сказав, що зараз не час війни. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише сайт телеканалу "CNN".

Прем'єр Індії зробив попередження Путіну щодо війни в Україні

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді та президент РФ Володимир Путін. Фото: GETTY

Прем'єр-міністр Індії заявив, що він кілька разів у телефонній розмові вже намагався донести Путіну думку про те, що зараз є епоха миру, дипломатії, діалогу, а не війни.

Також Нарендра Моді зазначив, що він спробує донести свою точку зору і водночас намагатиметься зрозуміти думки Путіна.

"У нас обов'язково буде можливість обговорити, як ми можемо стати на шлях миру найближчими днями, я також зможу зрозуміти вашу точку зору", – зазначив прем'єр Індії.

"CNN" звертає увагу, що думка Моді з'явилася у ЗМІ лише через добу після розмови з Путіни і лише після того, як президент Росії публічно визнав, що лідер КНР також має питання щодо російського вторгнення в Україну.

Варто зазначити, що 16 вересня на прес-конференції саміту Шанхайської організації співробітництва Путін заявив, що план війни проти України "коригування не підлягає" і основною метою є так зване "звільнення всієї території Донбасу".

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Генштабі ЗСУ назвали напрям, де ЗСУ завдають окупантам величезних втрат.

Також видання "Коментарі" повідомляло — російський диктатор Володимир Путін , виступаючи на саміті Шанхайської організації співробітництва (ШОС) в Узбекистані, високо оцінив зусилля президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана щодо припинення війни в Україні. При цьому він заявив, що президент України Володимир Зеленський не готовий вести мирні переговори. Про що говорять такі заяви Путіна? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини