Головна Новини Суспільство події Повний блекаут: влада Києва назвала сценарії, до яких уже готується
commentss НОВИНИ Всі новини

Повний блекаут: влада Києва назвала сценарії, до яких уже готується

Влада Києва готується до різних сценаріїв, у тому числі до повного відключення електроенергії

18 листопада 2022, 15:20 comments1284
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", зараз у Києві відмовилися від аварійних відключень електроенергії та перейшли до планових. Але розглядаються різні сценарії, у тому числі повне відключення. Про це повідомляє видання "Коментарі", із посиланням на заяву першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника в інтерв'ю телеканалу "Київ".

Повний блекаут: влада Києва назвала сценарії, до яких уже готується

Вимкнення електроенергії. Фото: з відкритих джерел

"Ми готуємось до різних сценаріїв, зокрема до повного відключення", — сказав Микола Поворозник.

Але зараз, за його словами, перейшли до стабілізаційних відключень, світло відключатиметься за графіком не більше 4 годин.

"Але через зниження температури електроспоживання значно збільшується. Тому нам зараз, як ніколи, потрібно економити електроенергію. Тому що збільшення споживання може призвести до аварійних відключень, якщо система не справлятиметься", — додав Поворозник.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна в Україні затягується: чого чекати у найближчому майбутньому – чи вщухнуть бойові дії з наближенням зими. Експерти розібрали ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю.

Також видання "Коментарі" повідомляло – нові жорсткі заяви та наміри ЄС не сподобаються Кремлю. Верховний представник Євросоюзу з питань зовнішньої політики Жозеп Боррель упевнений – щоб говорити про повноцінне закінчення війни та укладання миру (про що періодично робить "закидання" Москва), керівництву Росії слід віддати наказ про виведення своїх військ з території України. Також стало відомо, що цими днями Європарламент планує офіційно оголосити Росію терористичною державою. Про що говорять такі заяви та наміри ЄС? До чого вони можуть спричинити? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kyivtv/31657
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини