Головна Новини Суспільство події Повідомили нові подробиці смерті Віталія Шишова: що про це відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Повідомили нові подробиці смерті Віталія Шишова: що про це відомо

Вранці 3 серпня Шишова знайшли повішеним у парку у Святошинському районі Києва

3 серпня 2021, 13:19
Поділіться публікацією:

"Білоруський дім в Україні" ввечері 2 серпня повідомив про те, що зник Віталій Шишов. Як стверджують в ГО, юнак вийшов на традиційну пробіжку. Після цього його вже ніхто не бачив. Про нові обставини смерті розповів його друг, пише "Україна 24".

Повідомили нові подробиці смерті Віталія Шишова: що про це відомо

Віталій Шишов (фото з відкритих джерел)

Ось що розповів друг загиблого: "У нього були передчуття погані. Ми з ним зідзвонювалися. Весь минулий тиждень він говорив: коли що – потурбуйся про Женю (дівчина Віталія – ред.). Він казав, що все нормально, просто настрій поганий".

Друзі  навіть телефонували з його телефону, але це не дало ніяких результатів. До пошуків зниклого юнака поліція залучила кінологів.

Віталія  Шишова знайшли вранці у Києві. На жаль, повішеним.

Свої здогадки щодо смерті керівника "Білоруського дому в Україні" Віталія Шишова висловив його кращий товариш. Він спілкувався з правоохоронцями, які перед тим оглядали тіло загиблого. Юрій прокоментував ситуацію  "Україні 24".

Він вважає що таке могли вчинити білоруські спецслужби.

"Віталій знав, що за ним полюють. І судячи з того, за яких обставин знайшли тіло, по тому, що співробітники поліції повідомили нам у приватній бесіді, що у нього – зламаний ніс, я підозрюю, що це спецслужби КДБ. І не один я. Чи спецслужби спеціальних операцій, які працюють на режим Олександра Лукашенка", – сказав чоловік.

Разом з тим, Юрій не стверджує, що Віталій скаржився на якійсь погрози.


Що відомо про смерть лідера Білоруського дому Віталія Шишова?

В Євросоюзі відреагували на смерть голови "Білоруського будинку в Україні" Віталія ШишоваЛитовський євродепутат Петрас Аустревічюс повідомив на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter про те, що цей інцидент є актом тероризму.

Свою думку висловила і німецька депутат від "Зелених" Віола фон Крамон. Вона опублікувала пост у своєму Twitter-акаунті та написала, що "Лукашенко вбиває власних громадян".

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що у Києві зник голова "Білоруського дому в Україні". На камерах зафіксовано, як Шишов виходив з дому на пробіжку о 9 ранку, а в 10 повинен був повернутися.

Повідомляється, що його телефон відключений від відстежування місцеположення через гугл-акаунт, а годинника  і фітнес-браслета при ньому не було.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини