Головна Новини Суспільство Кримінал В Євросоюзі відреагували на смерть голови "Білоруського дому в Україні" Віталія Шишова
commentss НОВИНИ Всі новини

В Євросоюзі відреагували на смерть голови "Білоруського дому в Україні" Віталія Шишова

Деякі з європарламентарів вже відреагували на цю подію

3 серпня 2021, 12:41
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Європейському Союзі відреагували на смерть голови "Білоруського дому в Україні". Про це повідомляє видання РБК-Україна.

В Євросоюзі відреагували на смерть голови "Білоруського дому в Україні" Віталія Шишова

Смерть Віталія Шишова в Києві. Фото: TELEGRAM БДУ

Як стало відомо, сьогодні, 3 серпня, в київському парку був виявлений повішеним Віталій Шишов. Деякі з європарламентарів вже відреагували на цю подію і висловили свою думку.

Так, наприклад, литовський євродепутат Петрас Аустревічюс повідомив на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter про те, що цей інцидент є актом тероризму.

В Євросоюзі відреагували на смерть голови ”Білоруського дому в Україні” Віталія Шишова - фото 2

Також свою думку висловила і німецька депутат від "Зелених" Віола фон Крамон. Вона опублікувала пост у своєму Twitter-акаунті та написала, що "Лукашенко вбиває власних громадян".

В Євросоюзі відреагували на смерть голови ”Білоруського дому в Україні” Віталія Шишова - фото 3

Для довідки: сьогодні, 3 серпня, в одному з київських парків був виявлений труп зниклого напередодні Віталія Шишова. Він був знайдений повішеним. Поруч з його бездиханним тілом співробітники правоохоронних органів виявили його смартфон і особисті речі. Відкрито кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство".

"Білоруський дім в Україні" — громадська організація, що допомагає громадянам Білорусі, які покинули країну і постраждали від політичних переслідувань.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в "Білоруському домі в Україні" повідомили, що їх голова Віталій Шишов вранці 2 серпня вийшов на пробіжку в Києві і зник. Повідомляється, що його телефон відключений від відстежування місцеположення через гугл-акаунт, а годинника й фітнес-браслета при ньому не було. За допомогою вишок його телефон відстежили, але було визначено великий квадрат пошуків. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал інформував про те, що "Коментарі" розбиралися, чому Лукашенко відкрив кордони для нелегалів, в чому причини санкцій ЄС і як ситуація може розвиватися далі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини