Головна Новини Суспільство події У Києві зник глава Білоруського будинку в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві зник глава Білоруського будинку в Україні

Активісти викликали поліцію і подзвонили в СБУ

3 серпня 2021, 05:00
Поділіться публікацією:

У Білоруському домі в Україні повідомили, що їх голова Віталій Шишов вранці 2 серпня вийшов на пробіжку в Києві і пропав. Про це повідомляє telegram-канал БДУ.

У Києві зник глава Білоруського будинку в Україні

Віталій Шишов (фото з відкритих джерел)

"Шишов вийшов, імовірно, на щоденну пробіжку (будинку не виявлено його спортивних речей) і не повернувся. З його номера було зроблено кілька так званих" глухарів ", однак зараз зв'язатися з ним неможливо. Більше на зв'язок він не виходив. Ми прочесали масив , де він зазвичай здійснював пробіжки, але ніяких слідів Віталій не виявили ", — йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що поліції повідомили, а на місце відправили кінолога. Upd. Увечері в Білоруському домі в Україні повідомили всі, що дізналися за день. Отже, на камерах зафіксовано, як Шишов виходив з дому на пробіжку о 9 ранку, а в 10 повинен був повернутися.

 Повідомляється, що його телефон відключений від відстежування місцеположення через гугл-акаунт, а годин і фітнес-браслета при ньому не було. За вежою його телефон відстежили, але відзначають великий квадрат пошуків. Активісти викликали поліцію і подзвонили в СБУ, написали заяву, сповістили прикордонною службою та Нацполіцію.

Нагадаємо, лідерка білоруської опозиції Світлана Тіхановскька прибула до Сполучених Штатів Америки (США). Там на неї чекають у всіх ключових держустановах Вашингтона. Напередодні Тіхановскька зустрілася з білоруською громадою США. До чого може привести цей візит, як він може відбитися на ситуації в Білорусі, як може діяти Тіхановська? Експерти оцінили для порталу "Коментарі". Політтехнолог, експерт Центру протидії інформаційним агресіям "AM & PM" Олександр Курбан впевнений, що ситуація зі Світланою Тіхановскою і її міжнародною діяльністю є частиною геополітичного протиборства між Заходом і РФ.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Віталій Шишов (фото з відкритих джерел)
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сташинский

3 серпня 2021, 10:47

Дык нашли его. Повешенным. Такая вот пичалька.


Новини