Головна Новини Суспільство події Потепління до +17: синоптик розповіла, коли та де чекати підвищення температури
commentss НОВИНИ Всі новини

Потепління до +17: синоптик розповіла, коли та де чекати підвищення температури

Антициклон ще міцно тримається над Україною

28 жовтня 2021, 18:00
Поділіться публікацією:

За словами синоптика Наталії Діденки, остання жовтнева п'ятниця, 29 числа, принесе в Україні комфортну денну погоду. Максимально упродовж дня очікується +10...14 градусів, а на заході країни до +17 градусів. Такий прогноз фахівець оприлюднила на сторінці у Facebook.

Потепління до +17: синоптик розповіла, коли та де чекати підвищення температури

Потепління до +17: синоптик розповіла, коли та де чекати підвищення температури - фото з відкритих джерел

Діденко зазначила, що у Сумській, Полтавській, Харківській та Чернігівській областях температура повітря коливатиметься в межах +8...+12 градусів.

Дощів синоптик не прогнозує 29 жовтня, оскільки антициклон ще міцно тримається над Україною. Проте, за словами Діденко, у п'ятницю у країні можливий туман.

Стовпчики термометрів у столиці піднімуться до +12...+14 градусів вдень.

Також Наталія Діденко додала, що вихідні 30-31 жовтня обіцяють країні сухі та порівняно теплі погодні умови.

Нагадаємо, що в Укргідрометцентрі спрогнозували погоду в Україні у листопаді. Так, за прогнозом фахівців, середня температура останнього осіннього місяця буде близькою до кліматичної норми — очікується +1...+7 градусів. Листопад є перехідним місяцем — часом передзим'я, яке починається після завершення стійкого переходу середньої температури за добу через 5 градусів зі знаком "+" у бік зниження.

Раніше у матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що синоптики озвучували прогноз погоди для України на жовтень. Так, фахівці зазначали, що в середині місяця українці могли насолодитися теплими погодними умовами та навіть відчути "бабине літо". На кінець місяця стовпчики термометрів поступово опускаються вниз і в країну приходять нічні заморозки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини