Головна Новини Суспільство події Польський делікатес названий найгіршим м’ясним продуктом світу: його полюбляють українці
commentss НОВИНИ Всі новини

Польський делікатес названий найгіршим м’ясним продуктом світу: його полюбляють українці

М'ясна страва, яка відома серед українців та поляків очолила рейтинг найгірших м'ясних продуктів.

26 грудня 2023, 17:50 comments82458
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Популярний кулінарний портал Taste Atlas вже багато років публікує списки найсмачніших і найбільш не смачних страв з усього світу. У цьогорічному рейтингу найгірших м’ясних продуктів у світі, перше місце зайняв польський продукт, який також відомий для українців — сальтисон.

Польський делікатес названий найгіршим м’ясним продуктом світу: його полюбляють українці

Сальтисон названо найгіршою м'ясною стравою. Фото з відкритих джерел

Taste Atlas — це міжнародний путівник по ресторанах і місцевих кухнях, створений у 2015 році. Користувачі порталу беруть участь у різноманітних опитуваннях і складають рейтинги різних страв. Цього разу портал Taste Atlas визначив найгірші м’ясні продукти.

Найгіршим м’ясним продуктом був названий сальтисон – популярну страву в Польщі, Україні та Білорусі. Сальтисон готується зі свинячого шлунка, який начиняють зазвичай свинячим м’ясом, салом, вухами, щоками та іншими субпродуктами зі сумішшю спецій. Сальтисон отримав найнижчу оцінку на порталі TasteAtlas – його оцінили у 2,4 бала з 5 можливих.

Друге місце серед найгірших м’ясних продуктів посіла словацька ліптовська салямі. Цей вид ковбаси готують зі свинини, яловичини та суміші спецій. Після чого ковбасу висушують. За зовнішнім виглядом вона нагадує "докторську ковбасу". Ліптовська салямі отримала 2,6 бала в рейтингу Taste Atlas.

Трійку лідерів серед найгірших продуктів з м’яса замикає американська смітфілдська шинка. Її виготовляють зі свинини, яку обробляють спеціями, засолюють та витримують кілька місяців. Смітфілдська шинка отримала 2,9 бала.

Українські традиційні страви не потрапили до рейтингу найгірших м’ясних продуктів від Taste Atlas.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український борщ потрапив у рейтинг 100 найкращих супів світу.

Також "Коментарі" писали про шеф-кухаря Євгена Клопотенка, який назвав українську страву, яка може опинитись наступною в списку ЮНЕСКО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Віктор

29 грудня 2023, 10:57

Солдат, згоден на 1000відсотків.Нехай їдять своїх черв'яків,а ми будемо ,разом з поляками,сальтісоном смакувать зі свинини.Слава Україні!!!

Солдат

29 грудня 2023, 09:54

А що ви хочете від світу, в якому делікатесами є спліснявілий сир, жаби, слимаки та інша гидота. Вони ж нормальної їжі не їдять. Ідіоти!

Данько

28 грудня 2023, 15:06

О хохма, ага, поляки перейдуть на сало.

Олексій

28 грудня 2023, 10:23

Mich, сальтисон та зельц - це різні страви

Лорік

27 грудня 2023, 21:24

Прикольна закономірність:щойно Польща перестала заносити зад нашим хитро..зробленим біженцям і бойкотує Яготин фури так уже шукають у них недоліки....не там шукаємо ворога. .ворог сидить у Раді

Mich

27 грудня 2023, 18:14

СальЦесон. Від німецького зельц.


Новини