Головна Новини Суспільство події Показали, як затримувала ветерана АТО, який хотів підірвати Кабмін (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Показали, як затримувала ветерана АТО, який хотів підірвати Кабмін (ВІДЕО)

Спецпризначенці провели затримання дуже оперативно

4 серпня 2021, 22:00
Поділіться публікацією:








Правоохоронні органи показали відео спецоперації із затримання учасника АТО, який хотів підірвати приміщення Кабінету міністрів України. Ролик розмістили на офіційному  Youtube-каналі Міністерства внутрішніх справ України.

Показали, як затримувала ветерана АТО, який хотів підірвати Кабмін (ВІДЕО)

Чоловіка дуже швидко арештували (фото з відкритих джерел)

 На кадрах відео видно, що операцію проводили спецпризначенці КОРДу. Видно, що ветеран АТО під час затримання не чинив ніякого опору. Відтак спецпризначенці спокійно вивели його з урядової будівлі.

Після арешту чоловіка з гранатою до приміщення Уряду прибули вибухотехніки для того, аби перевірити приміщення.

 Що "Коментарям" відомо про цей інцидент?

Двічі поранений учасник АТО прийшов сьогодні до будівлі на вулиці Грушевського з ймовірним вибуховим пристроєм.Він приніс із собою гранату й мав намір її тут підірвати. Правоохоронці переконали чоловіка не робити цього. Через вказану подію в столиці ввели спеціальну поліцейську операцію і перекрили найближчі до Кабінету Міністрів України вулиці. Пізніше чоловіка затримали.

Чоловіка, що не висував ніяких вимог (просто говорив, що його "дістало життя"), затримали. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за чотирма статтями. Найважча — ч. 2 ст. 147 (захоплення заручників) Кримінального кодексу України (до 15 років позбавлення волі). Деякі експерти заявляють, що до тих пір, поки закон буде працювати вибірково, повторення таких ситуацій — питання часу.
 У спецоперації брав участь глава поліції Києва Андрій Крищенко.Відразу ж після отримання інформації була оголошено спецоперацію, на місце події виїхав глава столичної поліції Андрій Крищенко, а також група бійців спецпідрозділу КОРД.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини