Головна Новини Суспільство події Нові подробиці про чоловіка, який погрожував підірвати Кабмін
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові подробиці про чоловіка, який погрожував підірвати Кабмін

Голова Нацполіціі Ігор Клименко повідомив, що чоловік був учасником АТО

4 серпня 2021, 14:00
Поділіться публікацією:

Виявляється, двічі поранений учасник АТО прийшов сьогодні до будівлі на вулиці Грушевського з ймовірним вибуховим пристроєм.

Нові подробиці про чоловіка, який погрожував підірвати Кабмін

Чоловіка, який хотів підірвати Кабмін, таки заарештували (фото з відкритих джерел)

Це останні подробиці про українця, який приніс до будівлі Кабміну гранату. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію керівника Нацполіціі Ігоря Клименка, з якою він виступив під час брифінгу.

Громадянин, який хотів вчинити злочин, виявився учасником Антитерористичної операції на сході України. Він приніс із собою гранату й мав намір її тут підірвати.

"Ситуація нестандартна, тому що це був учасник АТО, який пройшов бойові дії, був двічі поранений, в тому числі мав черепно-мозкову травму, і скоїв цей злочин тому, що такі склалися у нього життєві події", — розповів Клименко.

До слова, сьогодні близько 10 години ранку до будівлі Кабміну підійшов громадянин. З кишені він витягнув невідомий пристрій, за його словами вибуховий, і погрожував його тут же підірвати. Правоохоронці переконали чоловіка не робити цього.

Через вказану подію в столиці ввели спеціальну поліцейську операцію і перекрили найближчі до Кабінету Міністрів України вулиці. Пізніше чоловіка затримали.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що в Києві чоловік погрожує підірвати супермаркет. Він зайшов всередину з підозрілим чорним пакетом і почав кричати, що там у нього є бомба і він всіх підірве. На місці події також була присутня слідчо-оперативна група. Поліція заарештувала чоловіка. На щастя, ніхто не постраждав.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Сташинский

4 серпня 2021, 13:58

Ну и что, это тело отпустят как и взрывателя моста? Прошел АТО - это что, индульгенция? Хочешь - воруй, хочешь - насилуй, главное что ты поучаствовал в бомбежках Донбасса! Таким все можно, за таких Аваков заступается! А закон, кому он нужен, давайте об него ноги вытрем.


Новини