Головна Новини Суспільство події Погода в Україні значно погіршиться: синоптик озвучила прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні значно погіршиться: синоптик озвучила прогноз

У п'ятницю українців очікують опади, аж до сильних дощів

23 вересня 2021, 12:52
Поділіться публікацією:

За словами синоптика Наталії Діденко, в п'ятницю, 24 вересня, на території України очікується підвищення температури. Однак атмосферний фронт принесе в країну дощі практично у всіх регіонах. Про це фахівець написала на сторінці в Facebook.

Погода в Україні значно погіршиться: синоптик озвучила прогноз

Погода в Україні погіршиться: синоптик озвучила прогноз - фото з відкритих джерел

Синоптик зазначила, що завтра вдень в більшості областей стовпчики термометрів піднімуться до +10 ... +16 градусів, а в південній частині країни до +15 ... +18 градусів.

У Полтавській, Сумській, Чернігівській, а також частково Київській та Черкаській областях буде трохи холодніше. Тут температура повітря очікується в межах +8 ... +13 градусів.

За прогнозом Діденко, в п'ятницю українців очікують опади, аж до сильних дощів. Спочатку вони пройдуть в північній, західній і центральній частині країни, а в другій половині дня доберуться до Півдня, Сходу і Центру України.

Крім того, 24 вересня посилиться і вітер, що може привести до штормових поривів.

У Києві в п'ятницю очікується дощові і вітряні погодні умови, особливо вранці. Температура повітря коливатиметься в межах +11 ...+ 13 градусів.

Відзначимо, що починаючи з цього тижня в Україні очікується значне зниження температури. У деяких областях синоптики попереджають про появу нічних заморозків 23 вересня.

Раніше в матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що кліматичні зміни торкнулися і нашої країни. Вчені стурбовані тим, що вони здатні за якісь чотири десятки років перетворити перетворити Україну в Сахару. Фахівці переконані, що кліматичний процес на Землі значно прискорився, чого не можна було сказати раніше. Вчені стурбовані тим, що в своїй щоденній діяльності, яка шкодить всьому живому, темпів не зменшують.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини