Головна Новини Суспільство події Погода в Україні на 26 квітня: в які області прийде похолодання
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні на 26 квітня: в які області прийде похолодання

Український синоптик Наталія Діденко розповіла, якою буде погода в Україні 26 квітня та де чекатиме опадів

26 квітня 2022, 06:20
Поділіться публікацією:

У вівторок, 26 квітня, до деяких областей України прийде похолодання, а також дощі з грозами. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила народний синоптик Наталія Діденко.

Погода в Україні на 26 квітня: в які області прийде похолодання

Прогноз погоди на 26 квітня (фото з відкритих джерел)

За словами фахівця, у більшості регіонів країни температура повітря перебуватиме в діапазоні +16...+22 градуси. Найхолодніше буде на заході, там стовпчики термометра опустяться до +10...+15 градусів. А ось найтепліша погода буде у східних та південно-східних областях, де температура повітря прогріється до +18...+24 градусів.

Однак, попри тепло, у північних областях та місцями у західних очікуються дощі, можуть бути грози. На решті території України буде сухо.

У столиці, 26 квітня, також можливі опади та грози. Вітер буде помірним. Стовпчики термометра трохи знизяться у порівнянні з понеділком, але на вулиці все одно буде комфортно (+15-16 градусів).

За словами Наталія Діденко, протягом тижня також очікуються опади, але переважно в західних і північних областях. Температура повітря в країні переживатиме невеликі коливання.

Нагадаємо, що кліматичні зміни, які відбулися в Україні, є дуже драматичними. Наприклад, нинішній клімат Києва – це клімат Херсона та Миколаєва десятки років тому.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у 2021 році температура поверхні як суші, так і океанів на Землі була на 0,84 градуса за Цельсієм вище середнього показника 20-го століття. Крім того, це був 45-й рік поспіль, коли глобальні температури перевищували це середнє значення. Тепловміст океану також досяг рекордного рівня у 2021 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини