Головна Новини Суспільство події Погода в Україні на 12 квітня: у яких областях пройде дощ зі снігом
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні на 12 квітня: у яких областях пройде дощ зі снігом

Український синоптик Наталія Діденко розповіла, у яких областях очікується вітер та дощ зі снігом

12 квітня 2022, 03:35
Поділіться публікацією:

У вівторок, 12 квітня, у деяких регіонах нашої країни очікується погіршення погодних умов, зокрема, опади. Про це на своїй сторінці у Facebook попередила український синоптик Наталія Діденко.

Погода в Україні на 12 квітня: у яких областях пройде дощ зі снігом

Погода на 12 квітня (фото з відкритих джерел)

За словами експерта, найхолодніше буде у Сумській, Полтавській, Дніпропетровській областях та Запоріжжі, там температура повітря становитиме +6…+9 градусів. У Луганському регіоні буде найтепліше — +14...+17 градусів, а на решті території України стовпчики термометра будуть у діапазоні +7...+13 градусів.

Наталія Діденко зазначає, що на сході країни та північному сході очікується дощ, а у Сумській, Харківській та Полтавській областях може пройти мокрий сніг. І опади очікуються сильні.

У південних регіонах України вранці та вночі пройде дощ, а вдень він стихне. Також парасольку слід взяти із собою мешканцям Дніпропетровської та Черкаської областей, а ось у Вінницькій, Київській та Чернігівській областях прогнозують суху погоду. У Житомирському регіоні вдень пройде невеликий дощ. У західній частині країни буде переважно сухо, місцями можливий невеликий дощ, а в Карпатах — з мокрим снігом. Також 12 квітня у більшості областей очікується сильний поривчастий вітер.

У Києві температура повітря прогріється вдень до +10...+12 градусів, серйозних опадів не прогнозується, але може бути сильний вітер.

Нагадаємо, що вчені назвали головну небезпеку зміни клімату. Вона може торкнутися Північної Америки, Західної Європи, Західної Росії та України.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що через зміни клімату Арктика може позеленіти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини