Головна Новини Суспільство події Почнеться похолодання: якою буде погода на вихідні в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Почнеться похолодання: якою буде погода на вихідні в Україні

Український синоптик Наталія Діденко розповіла, якої погоди варто очікувати українцям цих вихідних

9 квітня 2022, 05:30
Поділіться публікацією:

Почався другий місяць весни, але погода за вікном дуже нестабільна, і найближчими вихідними, 9-10 квітня, ситуація не покращиться. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила український синоптик Наталія Діденко.

Почнеться похолодання: якою буде погода на вихідні в Україні

Погода в Україні на 9-10 квітня (фото з відкритих джерел)

Згідно з прогнозом, 9 квітня, у західних та північних регіонах країни очікуються періодичні дощі. У Карпатах та прикарпатських областях, можливо, навіть із мокрим снігом. А от у решті областей домінуватиме суха погода. Вітер очікується поривчастим, у південних, східних та центральних областях його швидкість може досягати 15-20 метрів за секунду.

Повітря в середньому прогріється до +14...+20 градусів, але на крайньому заході, місцями у північних областях та у прибережних районах України повітря завтра буде вже свіжішим, +11...+14 градусів.

У столиці України може пройти дощ, у стовпчики термометра вдень піднімуться до +13...+14 градусів тепла.

У неділю, 10 квітня, прийде похолодання, але воно стосуватиметься західних, північних регіонів, а також Вінницької та Одеської областей. На Сході, у більшості центральних областей та на Півдні ще утримається тепла повітряна маса.

"Найближча метеорологічна перспектива в Україні — неоднорідна, як це буває навесні, тому поступово, без метань, спокійно, впевнено та професійно слідкуємо за розвитком атмосферних подій", — підсумувала Діденко.

Нагадаємо, що синоптик розповів про зміни клімату в Україні та спрогнозував погодні катаклізми.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що частина України може перетворитися на пустелю: вчений розповів про зміну клімату.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини