Головна Новини Суспільство події Питання дозволів на виїзд чоловіків за кордон: Данілов анонсував нове рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

Питання дозволів на виїзд чоловіків за кордон: Данілов анонсував нове рішення

Олексій Данілов заявив, що деякі люди не розуміють, що дозвіл на виїзд з України під час воєнного стану передбачає необхідність повертатись

8 березня 2023, 08:47 comments1836
Поділіться публікацією:

На найближчому засіданні Ставки головнокомандувача розглянуть питання про дозволи на виїзд чоловіків за кордон. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів секретар РНБО Олексій Данілов.

Питання дозволів на виїзд чоловіків за кордон: Данілов анонсував нове рішення

Виїзд чоловіків за кордон. Фото: з відкритих джерел

Секретар РНБО пояснив, що сьогодні в країні йде повномасштабна війна, але, як стає ясно, не всі розуміють свої обов'язки та права. Наприклад, якщо людина отримує можливість виїхати за кордон по відрядженню, то це зобов'язує її через певний час повернутися назад до України.

"У нас був прикру приклад, коли Мінкульт надав дозвіл у грудні – шестеро людей поїхали представляти країну як артисти. На жаль, ці артисти не повернулися до країни. Ще й зухвало починають коментувати та викладати у соцмережі, що вони такі розумні, що хтось має воювати", — заявив Данилов, натякаючи на артиста комедійного жанру Щегеля.

Данілов зазначив, що на найближчому засіданні Ставки буде детально проаналізовано, які відомства та кому останнім часом надавали право на виїзд за кордон.

Олексій Данілов додав, що він особисто вважає, що норми законодавства мають бути жорсткішими і право виїзду за кордон під час дії військового стану справді отримувати ті, кому це необхідно і хто зобов'язується повернутися назад до України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — убити за "Слава Україні!": про що говорить черговий військовий злочин росіян — чи є шанс, що колись росіяни одумаються за свої злочини.

Також видання "Коментарі" повідомляло – напруга між США та КНР зростає: що це означає для України – як реагувати Києву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

антиБандерЛох

8 березня 2023, 11:59

ебаный ишак данилов - где твои дети, сука ты продажная? Жду с нетерпением когда вас уебков на площади (майдане) повесят.

Ігор

8 березня 2023, 10:05

Концтабір УПАшистів. Корумповані своїх вивезли, гроші вивезли, Зе своїх кварталівців убезпечів. Самі в розкішних бункерах сховались, а смерди за майбутнє корумпованих еліт життя віддають.


Новини