Головна Новини Суспільство події Після зустрічі з Путіним генсек ООН назвав умову закінчення війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Після зустрічі з Путіним генсек ООН назвав умову закінчення війни в Україні

Антоніу Гутерріш вважає, що переговори з Путіним поки що безглузді

28 квітня 2022, 11:36 comments5099
Поділіться публікацією:

Війна в Україні не припиниться, доки російське керівництво не ухвалить рішення про припинення війни. Таку думку озвучив генсек ООН Антоніу Гутерріш після зустрічі із президентом Росії Володимиром Путіним. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на його заяву в інтерв'ю каналу "CNN".

Після зустрічі з Путіним генсек ООН назвав умову закінчення війни в Україні

Генсек ООН Антоніу Гутерріш. Фото: з відкритих джерел

Антоніу Гутерріш визнав, що розрахунок на те, що зустрічами та розмовами можна зупинити війну в Україні – неправильний. Про закінчення війни можна буде говорити лише тоді, коли припиняться обстріли і настане світ, що неможливо без рішення найвищого керівництва Росії. Тільки від Москви сьогодні залежить, коли скінчиться війна в Україні. Після того, як припиняться обстріли, можна говорити про укладання якоїсь політичної угоди.

Говорячи про переговори з російським президентом, генсек ООН зазначив, що такі переговори не призведуть до закінчення війни, як би хто на це не сподівався.

Зазначимо, під час розмови з Антоніу Гутеррішем Путін наголосив на двох темах – заявив, що російська армія не причетна до звірств у Бучі, а також те, що бої в Маріуполі закінчені.

Читайте також на порталі "Коментарі" — окупанти передумали проводити "референдум" у Херсонській області. Один із ставлеників Москви в окупованому Херсоні запевняє, що йому про підготовку "референдуму" нічого не відомо.

Також видання "Коментарі" повідомляло – пізно ввечері у Херсоні пролунала серія вибухів – припинилася трансляція російських телеканалів. Російські пропагандисти поспішили заявити, що вибухи відбулися після обстрілу Херсону українською армією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Микола

28 квітня 2022, 15:42

Навіть дєдушка Гутієр зрозумів, "що розрахунок на те, що зустрічами та розмовами можна зупинити війну в Україні – неправильний". ...Чи треба було для цього їхати в москву... А якби путлер сказав, до прикладу, "если бы у бабушки был член (не по-рашисткі мягко сказано...), то она не была бы бабушкой, а была бы дедушкой ", то дєдушка Гутієр знову поїхав би до москви подивитись на цього "дєдушку" ...Словом, краще було би сидіти в штаб-квартирі, щоб зручніше справляти нужду... Джерело: https://society.comments.ua/ua/news/developments/pislya-zustrichi-z-putinim-gensek-oon-nazvav-umovu-zakinchennya-viyni-v-ukraini-697708.html © Comments.ua

Володимир

28 квітня 2022, 12:09

З вище сказаного випливає, що поки не буде знищено російський фашизм (рашизм), так як знищили свого часу німецький фашизм, миру та спокою в Європі і у світі - не буде! Агов! Світ і Європа! Просипайтеся!!!

Олег

28 квітня 2022, 10:47

Капитан очевидность а зачем тогда дармоеды в ООН? Раз вы ниначто не способны уходите и не жрите дармовые пайки. Идите работать руками, хватит наживаться на бедах мира. Кровь на ваших руках наших людей дармоеды!!!!


Новини