Головна Новини Суспільство події Після "лакшері" весілля – на фронт: нареченому-екс-прокурору намагалися вручити повістку
commentss НОВИНИ Всі новини

Після "лакшері" весілля – на фронт: нареченому-екс-прокурору намагалися вручити повістку

За даними ЗМІ, військкоми прийшли на адресу проживання екс-прокурора

21 жовтня 2023, 13:05 comments1726
Поділіться публікацією:

У Львові представники Личаківсько-Залізничного об'єднаного районного ТЦК та соціальної підтримки намагалися вручити повістку екс-прокурору Ростиславу Ільницькому. Екс-прокурор разом зі своєю дружиною – колишньою працівницею ДБР Роксоланою Москвою буквально за кілька днів стали мегапопулярними у соцмережах. Пара відгуляла розкішне весілля в елітному комплексі неподалік Львова із зірковими гостями, чим викликала критику на свою адресу. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "Еспресо. Захід", з посиланням на власні джерела.

Після "лакшері" весілля – на фронт: нареченому-екс-прокурору намагалися вручити повістку

Екс-прокурор Ільницький отримав повістку. Фото: РБК-Україна

Зазначається, повістку Ільницькому вручали за адресою його проживання.

"Документ оформляли в Личаківсько-Залізничному ВР ТЦК та СП", — пише видання, додаючи, що офіційно в обласному ТЦК та СП цю інформацію поки не підтвердили.

Читайте також на порталі "Коментарі" — соціологічні дослідження демонструють, що, на думку українців, найбільше шкодить спроможність нашої країни чинити опір і перемагати Росію – корупція при закупівлі для армії. У топі також брак боєприпасів, бронетехніки, критичного обладнання для українських військових на передовій (зокрема, стосується дронів, систем зв'язку), корупція у військкоматах. У вечірньому зверненні 17 серпня президент Зеленський, серед іншого, повідомив, що указ ввів в дію рішення РНБО за підсумками перевірки військкомів і в цілому роботи територіальних центрів комплектування (ТЦК). Суть – повна заміна керівного складу на ветеранів російсько-української війни. Як оцінюєте дані досліджень та боротьбу за очищення у ТЦК? Що потрібно зробити, щоб, якщо не викорінити повністю, корупцію , яка вільно почувається навіть у воєнний час, то хоча б – значно зменшити? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у ТЦК більше немає черг: чому змінилося мислення українців – що на це вплинуло.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини