Головна Новини Суспільство події Після авіаудару по Чернігівщині є загиблі та поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

Після авіаудару по Чернігівщині є загиблі та поранені

Зараз на місці події працюють рятувальники та медики

12 травня 2022, 08:24
Поділіться публікацією:

Росія не дає спокою прикордонним областям України. Після того, як ЗСУ вибили окупантів із Чернігівської та Сумської областей ворог не перестає тримати прикордоння у постійній напрузі, практично щодня завдаючи ударів. Так після нічних авіаударів по Новгород-Сіверському Чернігівській області не обійшлося без загиблих та поранених. Як передає портал "Коментарі", про це у Telegram повідомив голова Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус.

Після авіаудару по Чернігівщині є загиблі та поранені

Обстріл. Фото В'ячеслава Чауса

Глава Чернігівщини зазначив, що по об'єктах критичної інфраструктури було завдано одразу кілька авіаударів. Мабуть, небезпечними об'єктами для своєї безпеки в Росії порахували українські школи і поетом саме по них було завдано удару. Пошкодження отримали інші об'єкти інфраструктури, приватні будинки.

В'ячеслав Чаус також коротко повідомив, що внаслідок авіаудару окупантам не вдалося уникнути жертв серед мирного населення. Скільки загиблих та травмованих губернатор Чернігівської області не повідомив, лише наголосивши, що на місці працюють рятувальники, з'ясовуючи всі наслідки атаки.            

Читайте на порталі "Коментарі" — у Міноборони повідомили, що українським захисникам уже потрібно протриматися від кількох тижнів до кількох місяців, поки в Україні прибуде необхідна кількість сучасного озброєння, з яким ЗСУ зможуть не лише ефективно оборонятися, а й наступати одразу за декількома напрямками.

Також видання "Коментарі" повідомляло — ЗСУ зупинили масований наступ російських військ . Росія переходить від наступу оборони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини