Головна Новини Суспільство події Під час спільного фото на Саміті миру стався несподіваний інцидент (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Під час спільного фото на Саміті миру стався несподіваний інцидент (ВІДЕО)

У перший день Саміту миру стався приємний інцидент за участю прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо.

16 червня 2024, 08:20 comments13583
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








У Швейцарії відбувається Саміт миру щодо війни в Україні на якому бере участь близько 100 країн та міжнародних організацій. За підсумками першого дня Саміту його учасники зробили спільне фото, під час якого сталась приємна несподіванка.

Під час спільного фото на Саміті миру стався несподіваний інцидент (ВІДЕО)

Прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо вигукує "Слава Україні!"

Під час спільної фотосесії Саміту миру з представниками від усіх країн, які в ньому беруть участь, прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо несподівано вигукнув "Слава Україні!". Його дії тепло сприйняли українські партнери, які привітали слова канадського лідера. Крім того, українська делегація та деякі представники інших країн відповіли на вигук словами "Героям слава!". 

Відео з Саміту миру, де прозвучали слова "Слава Україні!" можна переглянути нижче:

Саміт миру – це міжнародна конференція, яка розглядає умови щодо закінчення війни в Україні на основі "формули миру", яка була представлена у 2022 році. У мирному саміті беруть участь близько 100 країн, зокрема найбільші партнери України: США, Польща, Німеччина, Великобританія, Франція та інші. Крім того, на Саміті миру є представники з Південної Америки, Африки, Азії та Океанії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що союзники України відреагували на умови російського диктатора щодо закінчення війни. За їх словами, Путін виставляє ультиматум, а не мирні пропозиції для розв'язання конфлікту.

Також "Коментарі" писали про те, що перед початком Саміту миру, Швейцарія повідомила про різке зменшення учасників міжнародного заходу. Це сталось через тиск Китаю та Росії на деяких учасників, а також завдяки змінам до спільного комюніке мирного саміту, які внесла швейцарська сторона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Донбас

16 червня 2024, 11:33

Та нихрена эти самиты не решат. Уже пиарят второй саммит, затем третий, четвертый, десятый и так до последнено украинца. Сборище мерзких, циничных мразей и с ними клоун-убийца.


Новини