Головна Новини Суспільство події Петра Порошенка госпіталізували в одну з київських лікарень
commentss НОВИНИ Всі новини

Петра Порошенка госпіталізували в одну з київських лікарень

Порошенко знаходиться в лікарні, яка спеціалізується на лікуванні хворих коронавірусом

3 жовтня 2020, 16:06 comments3428
Поділіться публікацією:

П'ятого президента України Петра Порошенка, у якого був виявлений COVID-19, госпіталізували з двостороннім запаленням легенів в лікарню в Києві. Крім того, захворіла його дочка. Про це повідомляє Українська правда.

Петра Порошенка госпіталізували в одну з київських лікарень

Петра Порошенка госпіталізували

Петро Порошенко був госпіталізований в одну з лікарень Києва, яка лікує хворих на коронавірус. Своєю чергою, Марина Порошенко повідомила першого жовтня, що отримала повторний негативний тест на COVID-19. Вона зазначила, що поки її чоловік лікується, вона продовжить виборчу кампанію на чолі "Євросолідарності" до Київської міської ради.

Раніше Петро Порошенко особисто повідомив на своїй сторінці в Facebook про свій позитивний результат тесту на коронавірус.

55-річний Порошенко не відрізняється міцним здоров'ям. Відомо, що він вже довгі роки хворіє на цукровий діабет. Раніше вже повідомлялося, що через цю хворобу колишній президент зовсім не їсть солодкого, але іноді любить перекусити пиріжками з м'ясом.

Як повідомляло видання "Коментарі", число тих, що заразилися коронавірусом в Україні б'є нові антирекорди. 1 жовтня кількість заражених збільшилася на 4 069 осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини