Головна Новини Суспільство події Перетворюється на "фантики": окупанти скаржаться на знецінення рубля та зростання цін (АУДІО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Перетворюється на "фантики": окупанти скаржаться на знецінення рубля та зростання цін (АУДІО)

Російські окупанти, які вижили в Україні, скаржаться на кризу у РФ і маленькі виплати за поранення у війні

22 травня 2022, 18:35
Поділіться публікацією:

Через санкції, пов'язані з військовою агресією проти України, в Російській Федерації страждає економіка, зокрема знецінюється рубль. СБУ перехопила одну з розмов, у якій окупант скаржиться другові на підвищення цін, і що рубль перетворюється на "фантики".

Перетворюється на "фантики": окупанти скаржаться на знецінення рубля та зростання цін (АУДІО)

Російські загарбники скаржаться на зростання цін (фото з відкритих джерел)

Деяким загарбникам пощастило повернутися з України з пораненнями, за які їм дають виплати. Проте, судячи з усьому, вони не такі й великі, як очікували окупанти. Солдат РФ скаржиться у розмові другові на те, що отримав 3 млн рублів, але зміг за ці гроші купити автомобіль 2012 року, оскільки цих грошей недостатньо навіть, щоб придбати однокімнатну квартиру десь у глибинці, оскільки ціни дуже піднялися.

"У нас однокімнатна в Астрахані 4 лями стоїть. Купив собі машину, Volkswagen Polo, дванадцятого року. Ціни, пиз*єць, як піднялися", — йдеться у повідомленні.

Товариш радить військовослужбовцю повернутися на війну й отримати ще одне поранення, щоб вистачило і на покупку нерухомості.


Нагадаємо, що російські загарбники стикаються з мужньою оборонною ЗСУ, зазнають втрат і безрезультатно намагаються наступати на кількох напрямках. Багато хто з них уже деморалізований і хоче швидше повернутися додому. Заради цього вони готові забити собі у тіло уламки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що представники Генерального штабу ЗСУ поширили оперативну інформацію про реальні втрати російських підрозділів, які вони зазнають щодня, втрачаючи живу силу під час військового вторгнення на українську територію. Поранених загарбників РФ тепер лікуватимуть у корпусах психлікарень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/SBUkr/4303
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини