Головна Новини Суспільство події Росіяни не хочуть воювати з ЗСУ і придумали нові способи самокаліцтва (АУДІО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни не хочуть воювати з ЗСУ і придумали нові способи самокаліцтва (АУДІО)

Російські окупанти хочуть втекти з війни та вигадують нові способи нанесення собі каліцтв: перехоплення розмови

30 квітня 2022, 16:35 comments2809
Поділіться публікацією:

Російські загарбники стикаються з мужньою оборонною ЗСУ, зазнають втрат і безрезультатно намагаються наступати на кількох напрямках. Багато хто з них уже деморалізований і хоче швидше повернутися додому. Заради цього вони готові забити собі у тіло уламки. Про це свідчить розмова окупанта з дівчиною, яку було перехоплено Службою безпеки України.

Росіяни не хочуть воювати з ЗСУ і придумали нові способи самокаліцтва (АУДІО)

Росіяни не хочуть воювати з ЗСУ (фото з відкритих джерел)

Раніше солдати РФ, щоб відправитись до шпиталю, а потім додому, думали прострелити собі ногу, проте популярний метод самострілу вже не діє, і вони шукають інші варіанти.

У розмові з дівчиною один з окупантів каже, що вирішив пошкодити собі кінцівку та сказати командуванню, що нібито отримав уламкове "поранення".

умаю ї*анути рукою по якому-небудь кутку і виїхати. Сказати, що мені уламком перебило її... Або зах**рити самому в ногу уламок, молотком забити", — каже загарбник.

Дівчина радить краще прострелити ногу, на що російський солдат відповідає, що це не "прокатить", оскільки це буде самостріл, а так не можна.

До речі, за своє "поранення" окупант ще хоче отримати грошову компенсацію у розмірі 3 мільйони рублів.

(У відео є ненормативна лексика)

Нагадаємо, що у збройних силах Росії все більше військових відмовляється брати участь у "спецоперації". З солдатами, які відмовляють воювати, "працюють" заступники командирів підрозділів з військово-політичної роботи та співробітники ФСБ.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що дедалі більше фіксується випадків, коли військові РФ не лише готові скласти зброю, а й перейти воювати на бік України та боротися проти злочинного режиму Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини