Головна Новини Суспільство події Все більше військових РФ переходить воювати на бік України проти режиму Путіна, – розвідка
commentss НОВИНИ Всі новини

Все більше військових РФ переходить воювати на бік України проти режиму Путіна, – розвідка

Російські військові не просто складають зброю, а й переходять воювати на бік України

25 березня 2022, 07:10 comments2712
Поділіться публікацією:

Розуміння наслідків війни в Україні приходить не стільки цивільним, які досі схильні вірити російській пропаганді, скільки самих російських військових, які все частіше приймають рішення перейти зі зброєю в руках на бік України. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Головне управління розвідки МО України в Телеграм.

Все більше військових РФ переходить воювати на бік України проти режиму Путіна, – розвідка

Російські війська. Фото: Getty Images

У повідомленні йдеться, що дедалі більше російських військових, яких російське керівництво виправило на війну в Україну, вирішують відмовитися від подальшого виконання злочинних наказів. Також дедалі більше фіксується випадків, коли військові не лише готові скласти зброю, а й перейти зі зброєю до рук воювати на бік України. Вони не просто готові боронити українську землю, а й боротися проти злочинного режиму Путіна.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню висловили впевненість, що поступово все більше країн відкрито готові будуть називати президента РФ Володимира Путіна військовим злочинцем. Після такого визнання Росії та путінському режиму вже не уникнути відповідальності за криваву війну проти України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – голова зовнішньополітичного відомства Європейського союзу Жозеп Боррель вважає, що найближчі 15 тижнів війни в Україні можуть стати вирішальними. Свою думку дипломат пояснив тим, що Росія не налаштована на те, щоб дійти якогось рішення щодо мирних переговорів з Україною та спробує найближчі тижні переламати хід у війні. Від того, чи вдасться їй задумане і залежатиме розв'язка у війні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine/195
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Vladek

25 березня 2022, 07:39

Ну ну, давайте дибилы. Пусть враг окажется в ваших тылах, сдаст позиции, сделает диверсии, и выстрелит вам в спину. Даже, во второй мировой такого дибилизма не было, чтобы врагу предоставлять прессконференцию, присягу на верность, а ещё ключи от квартиры. Враг уже присягал, на верность россии. Ето может быть хитро спланированная диверсионная операция. Где тут сбу, такая грозная?? Сама власть Украины -сплошные предатели, вредители и враги народа. Иначе как понимать вот ето??? Враг должен быть убит, разбит, уничтожен, а не должен воевать рядом с нашими военными. Если потом начнутся фокусы, скажите спасибо россиягам, которых приняли, они вас хуячат а вы давайте им ещё больше возможностей - идиоты.


Новини