Головна Новини Суспільство події Поранених загарбників РФ лікують в місцевих божевільнях: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Поранених загарбників РФ лікують в місцевих божевільнях: подробиці

Поранених російських загарбників тепер будуть лікувати в корпусах психлікарень

6 травня 2022, 20:31
Поділіться публікацією:

Представники Генерального штабу ЗСУ  поширили оперативну інформацію про реальні втрати російських підрозділів, які вони несуть щодня, втрачаючи живу силу під час військового вторгнення  на українській території. Поранених загарбників РФ тепер будуть лікувати в корпусах  психлікарень.

Поранених загарбників РФ лікують в місцевих божевільнях: подробиці

Окупанти зазнають великих втрат (фото з відкритих джерел)

Про це повідомляють представники українського Генштабу в соціальних мережах. 

Ворог щодня зазнає великі втрати, втрачаючи   військовослужбовців та бойову  техніку, цифри втрат продовжують рости. Дефіцит  ліжкомісць в медичних закладах, які відводять  для поранених вирішено поповнити за рахунок місцевих спеціалізованих закладів.

"За наявною інформацією, у психіатричній лікарні населеного пункту Малотокмацький Ростовської області, що частково передана в користування Збройним силам Російської Федерації, перебуває до 800 поранених та до 200 тіл загиблих військовослужбовців противника", – стверджується в оприлюдненій інформації.

При цьому, загарбники, які стоять під Харковом, хочуть швидше вернутись додому з причини великих втрат. Як розповів військовослужбовець Росії з його частини, де нараховувалось 800 солдатів, вціліло лише 50 окупантів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що У Маріуполі окупанти стратили українського бійця, а фото тіла надіслали його матері.У Маріуполі російські окупанти продовжують творити звірства та знищувати місто, порушуючи будь-які міжнародні документи та домовленості. Так військові рф стратили українського захисника та спортсмена Дана Звоника, а фотографію тіла надіслали його матері. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Міністерства молоді та спорту України. Відомо, що Дан Звоник був майстром кіокушин карате та багаторазовим чемпіоном України.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини