Головна Новини Суспільство мистецтво і культура У Маріуполі окупанти стратили українського бійця, а фото тіла надіслали його матері
commentss НОВИНИ Всі новини

У Маріуполі окупанти стратили українського бійця, а фото тіла надіслали його матері

У російських пабліках з'явилася інформація про те, що Звоника «ліквідували», бо він нібито є прихильником неонацистських ідей

6 травня 2022, 16:37
Поділіться публікацією:
У Маріуполі російські окупанти продовжують творити звірства та знищувати місто, порушуючи будь-які міжнародні документи та домовленості. Так військові рф стратили українського захисника та спортсмена Дана Звоника, а фотографію тіла надіслали його матері. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Міністерства молоді та спорту України.
Відомо, що Дан Звоник був майстром кіокушин карате та багаторазовим чемпіоном України.
"Дан Звоник знаходився на території металургійного комбінату "Азовсталь" у Маріуполі і потрапив у полон до ворога. Відео з ним та іншими полоненими українськими військовими 20 квітня опублікувала пресслужба "народної міліції" так званої донецької народної республіки. Голос за кадром обіцяв військовослужбовцям "збереження життя та дотримання міжнародних законів про поводження з полоненими". Пізніше у російських пабліках з'явилася інформація про те, що Звоника "ліквідували", оскільки він нібито є прихильником неонацистських ідей. Український воїн був майстром кіокушин карате та багаторазовим чемпіоном України",- йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Маріуполі загинула психолог полку "Азов". У Маріуполі загинула психолог полку "Азов" Наталія Луговська. Вона продовжила справу свого сина Юрія — снайпера-розвідника полку "Азов", який загинув у 2018 році. Наталія Луговська. Наталія Луговська була психологинею полку "Азов" і мамою "Баррета" Юрія Луговського. Після загибелі сина вона продовжила його справу і до останнього залишалася з воїнами на "Азовсталі".

У Маріуполі окупанти стратили українського бійця, а фото тіла надіслали його матері

Окупанти стратили українського бійця Дана Звоника (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини