Головна Новини Суспільство події У Маріуполі загинула психолог полку «Азов»: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Маріуполі загинула психолог полку «Азов»: що відомо

Наталія Луговська була психологинею полку "Азов" і мамою бійця полку

5 травня 2022, 19:26 comments2318
Поділіться публікацією:
У Маріуполі загинула психолог полку "Азов" Наталія Луговська. Вона продовжила справу свого сина Юрія — снайпера-розвідника полку "Азов", який загинув у 2018 році. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію політика Сергія Тарути.
Політик повідомив, що Наталія Луговська до останнього залишалася з воїнами на "Азовсталі"
"Чергова нелегка втрата. У Маріуполі загинула психолог полку "Азов" Наталія Луговська. Наталія Луговська була психологинею полку "Азов" і мамою "Баррета" Юрія Луговського. Після загибелі сина вона продовжила його справу і до останнього залишалася з воїнами на "Азовсталі". Її син Юрій, снайпер-розвідник полку "Азов", брав участь в російсько-українській війні з 2014 року, захищав Широкине та Маріуполь. У 2018 році у віці 23 роки загинув від кулі снайпера під Водяним на Донеччині. Цвіт нації. Ті, що мали би жити і будувати Україну. Маємо перемогти заради них, щоби їхня жертва не була марною",- написав Тарута.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Маріуполі загинула 91-річна пенсіонерка, яка пережила німецьку окупацію. Ситуація у блокадному Маріуполі залишається доволі складною. Російські окупанти продовжують вбивати мирних людей, та скидати важкі бомби на місто. Стало відомо, що у місті загинула 91-річна Ванда Об'єдкова, яка пережила німецьку окупацію. Від російських окупантів загинула 91-річна Ванда Об'єдкова, якій вдалося вижити під час Другої світової війни. Тоді 10-річна дівчинка вижила, ховаючись у підвалі. Вона померла 4 квітня не мирно від старості у власному ліжку, а як жертва жахливої війни 21-го століття, яка охопила її рідне місто.




У Маріуполі загинула психолог полку «Азов»: що відомо

Психолог полку "Азов" Наталія Луговська (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини