Головна Новини Суспільство події У Маріуполі загинула 91-річна пенсіонерка, яка пережила німецьку окупацію
commentss НОВИНИ Всі новини

У Маріуполі загинула 91-річна пенсіонерка, яка пережила німецьку окупацію

У 10 років Ванда Об'єдкова ховалася від німців у підвалі в Маріуполі

20 квітня 2022, 18:17
Поділіться публікацією:
Ситуація у блокадному Маріуполі залишається доволі складною. Російські окупанти продовжують вбивати мирних людей, та скидати важкі бомби на місто. Стало відомо, що у місті загинула 91-річна Ванда Об'єдкова, яка пережила німецьку окупацію. Про це повідомляють "Коментарі" з посилання на інформацію ГО Chabad.
Від російських окупантів загинула 91-річна Ванда Об'єдкова, якій вдалося вижити під час Другої світової війни. Тоді 10-річна дівчинка вижила, ховаючись у підвалі.
"У 10 років вона ховалася від німців у підвалі в Маріуполі. Через 81 рік вона померла у підвалі в тому самому місті, ховаючись від російських військ. Хвора і виснажена, протягом останніх двох тижнів життя 91-річна жінка не могла навіть встати. Вона померла 4 квітня не мирно від старості у власному ліжку, а як жертва жахливої війни 21-го століття, яка охопила її рідне місто",- йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що маріупольський "Азовсталь" майже повністю розбомбили. Завод "Азовсталь", що знаходиться в Маріуполі й який захищають українські військові, "розбомблений та знищений практично повністю". Про це заявив "Радіо Свободі" заступник командира полку "Азов" Святослав "Калина" Паламар. Заступник командира полку "Азов" повідомив, що російські війська скидають на "Азовсталь" "надпотужні бомби", а під завалами заводу наразі перебуває "дуже багато людей".
Також "Коментарі" повідомляють про те, що Зеленський розповів, чому ЗСУ не можуть деблокувати Маріуполь. Президент України Володимир Зеленський повідомив, що ЗСУ були б здатні деблокувати Маріуполь, якби мали необхідне озброєння, зокрема літаки й бронетехніку, але наразі вони не можуть цього отримати.  Таку заяву Зеленський зробив під час свого відеозвернення.
 

У Маріуполі загинула 91-річна пенсіонерка, яка пережила німецьку окупацію

Окупанти продовжують вбивати мирних жителів (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://bit.ly/37rHOfF
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини