Головна Новини Суспільство події Пашинян відповів відмовою на запрошення Лукашенка відвідати зустріч ОДКБ: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Пашинян відповів відмовою на запрошення Лукашенка відвідати зустріч ОДКБ: подробиці

Вірменія демонстративно відмовилася брати участь у зустрічі ОДКБ

14 листопада 2023, 13:30
Поділіться публікацією:

Прем'єр Вірменії Нікол Пашинян відмовився брати участь у зустрічі ОДКБ у Мінську 23 листопада. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє прес-служба уряду Вірменії.

Пашинян відповів відмовою на запрошення Лукашенка відвідати зустріч ОДКБ: подробиці

Лукашенка та Пашинян. Фото з відкритих джерел

Згідно з повідомленням прес-служби, телефонна розмова відбулася з ініціативи самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка. У ньому, зокрема, обговорювалися питання щодо організації сесії Ради колективної безпеки ОДКБ.

"Прем'єр-міністр Пашинян повідомив президенту Білорусі (Ред. – самопроголошеному), що не зможе взяти участь у засіданні, та висловив сподівання, що партнери з ОДКБ з розумінням поставиться до цього рішення", – йдеться у тексті повідомлення.

Зазначимо, останнім часом відносини Вірменії із союзниками щодо ОДКБ дуже натягнуті, зокрема, не все гладко у відносинах між Єреваном та Москвою. Причиною для недавніх розбіжностей між країнами стала участь офіційної делегації Вірменії у саміті за формулою миру на Мальті. Москва побачила у цьому "демонстративний антиросійський жест". Таку заяву зробила представник Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова, яку цитує низка російських ЗМІ.                                                                                         

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Єревані відреагували на істерику РФ через участь Вірменії у саміті за формулою світу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому Росія розхитує ситуацію у Вірменії – як це може вплинути на війну в Україні. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/arm_gov/4305
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини