Головна Новини Суспільство події Папа Римський розкритикував Європу через війну в Україні: що обурило понтифіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Папа Римський розкритикував Європу через війну в Україні: що обурило понтифіка

Папа Римський розкритикував Європу за нестачу "креативу" для врегулювання війни в Україні

2 серпня 2023, 17:02
Поділіться публікацією:

Папа Римський Франциск висловив сумнів у тому, що західні держави знають шлях у правильному напрямку для забезпечення миру в усьому світі, починаючи з запеклої війни в Україні. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву Франциск зробив під час апостольської поїздки до Португалії, пише "Vatican News".

Папа Римський розкритикував Європу через війну в Україні: що обурило понтифіка

Папа Римський Франциск. Фото: з відкритих джерел

"З глибокою любов'ю до Європи та в дусі діалогу, який вирізняє цей континент, ми могли б запитати її: "Куди ти пливеш, якщо не показуєш світові шляхи миру, креативні шляхи для того, щоб покласти край війні в Україні та багатьом іншим конфліктам, що спричиняють стільки кровопролиття?", — запитав Папа Франциск.

Він також розкритикував той підхід, що багато європейських країн зараз вкладають величезні грошові ресурси в розробку та виробництво зброї, замість того, щоб підтримувати фінансово інші галузі, такі як освіта, медицина.

Папа Римський заявив, що його мрія – побачити Європу, яка знає, як правильно застосувати свої таланти та вміння для врегулювання конфліктів.

Цікаво, що про вину Росії у війні та про те, чому насправді європейські країни змушені зараз більше інвестувати у виробництво зброї понтифік не сказав.

Зазначимо, цими вихідними Папа Римський закликав владу країни-агресора повернутися до "зернової угоди", він публічно звернувся до "своїх братів – влади Російської Федерації".

Читайте також на порталі "Коментарі" — оптимізму більше немає: Папа Римський Франциск зробив тривожну заяву про війну в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Папа Римський заявив, що Ватикан задіяний у місії для досягнення миру між Україною та Росією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

2 серпня 2023, 16:13

Кошти Європа вкладає в ті галузі, які вигідні юдейським власникам війни. В їхню сторону і пливуть країни, які зацікавлені в більшому розпалювані конфликту між тими, в кого єдина секта, лайка, слов'янське походження, історія, ментальність, екстремізм і агресивність, корупція, паханат, ... .


Новини