Головна Новини Суспільство події Ожеледиця та поривчастий вітер: синоптик озвучила прогноз погоди на вихідні в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ожеледиця та поривчастий вітер: синоптик озвучила прогноз погоди на вихідні в Україні

Стовпчики термометрів покажуть температуру в межах 0-4 градусів морозу

21 січня 2022, 14:10
Поділіться публікацією:

За словами відомого українського синоптика Наталії Діденко, у вихідні, 22-23 січня, на території України очікується ожеледь, а також поривчастий вітер. У деяких регіонах опади у вигляді снігу. Фахівець оприлюднила свій прогноз у соцмережі Facebook.

Ожеледиця та поривчастий вітер: синоптик озвучила прогноз погоди на вихідні в Україні

Синоптик озвучила прогноз погоди на вихідні в Україні - фото з відкритих джерел

Діденко зазначила, що у вихідні стовпчики термометрів покажуть температуру в межах 0-4 градусів зі знаком "мінус", а у південній частині країни — 1-5 градусів тепла. Крім того, у цьому регіоні на уїк-енд істотних опадів не прогнозуються.

У Києві в суботу та неділю часом сніг та поривчастий вітер. Вночі температура повітря коливатиметься в межах 3-6 градусів морозу, а вдень трохи потеплішає до -2-0 градусів.

Крім того, Наталія Діденко наголосила, що вже з початком нового тижня, з 24 січня, у більшості областей країни посиляться морози.

"Зима хоче бути собою", — додала синоптик.

Нагадаємо, що раніше заступник голови Українського гідрометеорологічного центру Леонід Прокопенко розповів про зміни клімату в Україні та їх вплив на погоду, зокрема у січні. Так, фахівець зазначив, що середня температура поточного місяця вища, ніж за аналогічний період у попередні роки. При цьому синоптик зазначив, що на українців слід чекати більшу кількість природних катаклізмів.

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що, за словами директора Національного антарктичного наукового центру Євгена Дикого, кліматичні зміни, що відбулися в Україні, є дуже драматичними. Нинішня температура столиці більше нагадує температуру Миколаєва чи Херсона.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини