Головна Новини Суспільство події Ось-ось почнеться: союзник Путіна пророкує початок Третьої світової війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Ось-ось почнеться: союзник Путіна пророкує початок Третьої світової війни

Кім Чен Ин вже прогнозує швидкий початок Третьої світової війни

28 жовтня 2023, 15:55 comments1043
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", північнокорейський диктатор Кім Чен Ин вважає, що Третя світова війна може розпочатися найближчим часом. За його словами, Північна Корея, поряд із низкою інших регіонів, є потенційною "гарячою точкою", здатною спровокувати бойові дії наднаціонального масштабу.

Ось-ось почнеться: союзник Путіна пророкує початок Третьої світової війни

Кім Чен Ин. Фото: із відкритих джерел

Диктатор заявив, що через загострення на Близькому Сході "полум'я війни" може поширитися і на інші регіони світу.

"Третя світова війна ось-ось розпочнеться", — заявив глава КНДР.

Він додав, що існуючі вогнища напруженості справді є загрозою переростання у глобальне протистояння з катастрофічними наслідками для всього світу, а не лише для окремих держав, які можуть бути залучені до протистояння.                                                                              

Читайте також на порталі "Коментарі" — через три тижні після нападу ХАМАС на Ізраїль, армія останнього (ЦАХАЛ) заявила про розширення наземної операції в секторі Газа. Таке рішення нібито ухвалено після того, як переговори про звільнення заручників зайшли в глухий кут. Як події у цьому конфлікті можуть розвиватися далі? Що це означає у ракурсі російсько-української війни та власне глобального протистояння, яке, схоже, накриває світ? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що бачить Захід у зближенні Росії та Північної Кореї – яке місце відводиться Україні.

Раніше "Коментарі" писали – про який обмін могли домовитись РФ та КНДР – чи є загроза від нового союзу ізгоїв.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

28 жовтня 2023, 15:22

Чудово! Хтось вірив у демократію? Так, вона дійсно є, але тільки для обраного золотого мільярда яким керують юдеї. Україна парламентсько-президентська але керує лепший друг брехливого корумпованого Вождя і його притон. Щоб зберегти такий стан речей по світу меншість піде на будь-які злочини. Знищувати арабів бо ті посміли юдеям поречити. Використає Україну як інструмент глобального протистояння, бо Китай Тайвань захоче повернути, як Україна Крим. Тут не до демократії для другосортних.


Новини