Головна Новини Суспільство події Орбан заявив, що мир у Європі пов'язаний із прізвищем лише однієї людини
commentss НОВИНИ Всі новини

Орбан заявив, що мир у Європі пов'язаний із прізвищем лише однієї людини

Орбан зустрівся з Трампом і попросив "повернутись і принести мир"

9 березня 2024, 13:12 comments1491
Поділіться публікацією:

Одіозний прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан провів зустріч із майбутнім кандидатом на президентських виборах США від республіканців Дональдом Трампом в американському штаті Флорида. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "Reuters".

Орбан заявив, що мир у Європі пов'язаний із прізвищем лише однієї людини

Віктор Орбан. Фото: з відкритих джерел

У ході зустрічі двоє політиків обговорили "широке коло питань, що стосуються Угорщини та Сполучених Штатів, зокрема першорядну важливість міцних та безпечних кордонів для захисту суверенітету кожної країни, йдеться у заяві передвиборчої кампанії Трампа.

Угорський прем'єр у Twitter (X) висловив переконання, що лише повернення Трампа до Білого дому може принести світ.

"Нам потрібні лідери у світі, яких поважають, і які можуть принести мир. Він – один із них! Поверніться та принесіть нам мир, пане президенте!", – зазначив у замітці Віктор Орбан.

Водночас у своєму відео у Facebook прем'єр Угорщини заявив, що за президентства Трампа у 2017-2021 роках був мир на Близькому Сході, а також в Україні.

За словами Віктора Орбана, зараз в Україні не було б війни, якби Дональда Трампа переобрали у 2020 році.

Екс-президент США і невелика група близьких радників зустрілися з прем'єром Угорщини приблизно на п'ятницю ввечері на курорті Трампа Мар-а-Лаго, повідомили CNN інформовані джерела. Після цього колишній президент США повів главу угорського уряду на концерт триб'ют-групи, який був частиною закритого заходу у клубі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — яка загроза нависла над світовою безпекою: що ховається за заявами Трампа та Орбана.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Віктор Орбан знову виступив із антиукраїнською заявою: що цього разу не сподобалося Будапешту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.reuters.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини