Головна Новини Суспільство події Орбан озвучив новий план, як помиритися з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Орбан озвучив новий план, як помиритися з Росією

Прем'єр Угорщини Віктор Орбан запропонував укласти угоду з Путіним та відмовити Україні у вступі до НАТО

30 серпня 2023, 13:52
Поділіться публікацією:

Захід має піти на те, щоб укласти "угоду" з президентом Росії Володимиром Путіним про нову безпекову архітектуру України, яка не повинна включати ні повернення Криму, ні членство в НАТО. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю колишньому ведучому Fox News Такеру Карлсону заявив прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан.

Орбан озвучив новий план, як помиритися з Росією

Віктор Орбан. Фото: з відкритих джерел

Глава угорського уряду вважає, що Україна не має шансів перемогти Росію у війні і тому може програти будь-якої миті, бо російська армія суттєво перевершує українську за чисельністю.

"Ми повинні укласти угоду з росіянами про нову безпекову архітектуру, щоб забезпечити безпеку і суверенітет України, але не членство в НАТО", — заявив Віктор Орбан.

На його думку, повернення Криму, який Росія анексувала у 2014 році, до повномасштабного вторгнення в Україну минулого року, було "цілком нереалістичним". Він також сказав, що найкращим варіантом на світ є повернення до влади колишнього президента США Дональда Трампа та припинення військової підтримки України.

Варто нагадати, що Віктор Орбан намагався заблокувати допомогу ЄС, відмовлявся постачати зброю Києву і неодноразово заявляв, що контрнаступ України приречений на провал. Крім цього, уряд Орбана також уклав угоди з Росією в галузі енергетики, постачання газу та просування будівництва атомної електростанції під керівництвом Росії, незважаючи на позицію щодо ЄС та НАТО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — стало відомо, яка країна допоможе Орбану з транзитом російського газу в обхід України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Віктор Орбан повторив тези Кремля – розповів, що чекає на Україну у разі продовження війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини