Головна Новини Суспільство події Окупанти виставляють свої вимоги навіть школярам окупованих районів Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти виставляють свої вимоги навіть школярам окупованих районів Донбасу

Окупанти змушують школярів у Мангуші та Микільському підписувати зошити Ростовською областю

3 травня 2022, 16:37
Поділіться публікацією:

У тих районах Донецької області, куди нещодавно зайшли російські військові, починає діяти нове "правило" правопису для школярів. Окупанти ставлять учням шкіл та їх батькам жорсткі умови – писати у зошитах належність до території росії. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише видання "РБК-Україна", цитуючи радника мера Маріуполя Петра Андрющенка.

Окупанти виставляють свої вимоги навіть школярам окупованих районів Донбасу

Школа Фото із відкритих джерел

Радник мера розповів, що російські війська не витрачають часу. Як тільки вони заходять на нові території, вони відразу починають встановлювати свої "правила" щодо цивільних. Так сталося і в Мангуському, і Микільському районах. У цих районах у школах діти мають підписувати зошити "Ростовська область".    

Як повідомляла українська розвідка в Росії, всерйоз хочуть анексувати не лише Донбас, а й південну частину України. Зокрема є розмови про те, щоб Херсонську область прив'язати до Криму, а Донбас до Ростовської області. Відомо також, що Росія вже розробила план і навіть виготовила печатки для всіх держустанов на окупованих територіях.                

Читайте на порталі "Коментарі" — мирні переговори Росії та України остаточно зайшли в глухий кут: експерти розповіли, як тепер може вирішитися результат війни і, чому все більше підстав стверджувати, що вести переговори з російськими дипломатами та особисто Путіним тепер нема про що.

Також видання "Коментарі" повідомляло – військовий експерт розповів, коли росія може припинити масований наступ на Донбас і чому відповідь на це питання багато в чому залежить від позиції західних союзників України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини