Головна Новини Суспільство події Окупанти бояться йти у наступ на Харківщині – готові навіть на розстріл від своїх
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти бояться йти у наступ на Харківщині – готові навіть на розстріл від своїх

Служба безпеки України перехопила розмову окупанта під Ізюмом Харківської області

2 травня 2022, 18:05 comments2829
Поділіться публікацією:

Російські військові, які зараз стоять під Ізюмом Харківської області та яких російське командування відправляє на передову, щоб іти у наступ, масово відмовляються від боїв із ЗСУ. Про це стало відомо із перехоплення СБУ телефонної розмови окупанта. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на аудіозапис СБУ.

Окупанти бояться йти у наступ на Харківщині – готові навіть на розстріл від своїх

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

З розмови окупанта стає ясно, що на російських військових не діють навіть ультимативні накази із загрозою розстрілу російським командуванням, якщо бійці відмовляться виконувати наказ та йти в атаку, штурмуючи позиції ЗСУ.

Окупант скаржиться, що їх кинули на передок і змушують з автоматами йти під артилерійські удари. У результаті він та інші військові відмовилися брати до рук зброю. Але російське командування відмовилося приймати таку позицію, вимагаючи або йти під кулі, або ж сидіти, чекаючи на розстріл.

Російський військовий скаржиться, що його не відпускають назад додому до Росії, але він все одно не бажає бути "м'ясом" і йти в атаку на ЗСУ.

З кожним днем Кремлю все складніше шукати живу силу для доукомплектування військових підрозділів, адже окупанти розуміють, чим це може загрожувати і відмовляються їхати воювати в Україну. Так, портал "Коментарі" повідомляв, що у Росії ціла рота солдатів відмовилася вирушати на війну в Україну. Бійці висловилися проти того, щоби їхати в Україну, написали всі відмови, включаючи командування.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у розпорядженні СБУ з'явився перехоплення розмови окупанта, яка розповіла, що росіяни роблять уночі з трупами своїх солдатів в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/SBUkr/4212
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини