Головна Новини Суспільство події Один із регіонів України цього тижня накриє мокрий сніг: прогноз погоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Один із регіонів України цього тижня накриє мокрий сніг: прогноз погоди

Синоптик спрогнозувала, що 13 квітня 2021 року в Україні можливі дощі, а захід країни цього тижня чекає погіршення погоди та мокрий сніг

12 квітня 2021, 15:17
Поділіться публікацією:

До західної частини України йде серйозне похолодання. Цього тижня є висока ймовірність випадіння мокрого снігу. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко у своєму Telegram-каналі.

Один із регіонів України цього тижня накриє мокрий сніг: прогноз погоди

Погода в Україні. Фото з відкритих джерел

Зазначається, що 13 квітня 2021 року в Україні у більшості областей буде тепла погода. Температура повітря досягатиме 12-18 градусів тепла, тоді як на узбережжі холодних морів буде 9-12 градусів із позначкою "плюс".

Завтра ймовірні дощі на півночі, в центрі та на півдні країни. Вони будуть несильні, часом можлива просто щільніша хмарність.

"І — увага! Із заходу Європи до наших західних областей почне по-крокодилячому "підповзати" мокрий сніг. Але це вже швидше пізно ввечері або 14 квітня", — йдеться у прогнозі.

Нагадаємо, минулі вихідні принесли в Україну гарну погоду. Так, 10 й 11 квітня 2021 року українців радувала тепла та суха погода, температура повітря підіймалася до 20 градусів тепла.

Варто зауважити, що тепло незабаром може знову змінитися на холод. За попередніми даними, в другій половині наступного тижня в західній частині України, а також на півночі та подекуди у центральних областях знову очікується похолодання і навіть можливий мокрий сніг.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", з'явився прогноз Укргідрометцентру. Там розповідається, якою буде погода у квітні 2021 року в Україні. За даними метеорологів, показники щодо температури повітря та опадів не вирізнятимуться аномаліями. Погода буде приблизно такою ж, як і в попередні роки.

Також ми інформували про те, що магнітні бурі виникають, коли Сонце активне. Цього місяця Землю очікує хвиля невеликих магнітних бур.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини