Головна Новини Суспільство події Де у вихідні буде найтепліше: прогноз погоди в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Де у вихідні буде найтепліше: прогноз погоди в Україні

Синоптик повідомила, що у вихідні 10 квітня і 11 квітня 2021 року українців очікує тепла та суха погода, температура повітря доходитиме до 20 градусів тепла

9 квітня 2021, 14:49
Поділіться публікацією:

В Україні в майбутні вихідні, 10 і 11 квітня, у всіх областях країни очікується тепла й сонячна погода. Про це йдеться у прогнозі синоптика Наталки Діденко, опублікованому в її Telegram-каналі.

Де у вихідні буде найтепліше: прогноз погоди в Україні

Погода в Україні. Фото з відкритих джерел

За прогнозом, у вихідні температура повітря досягне від 12 до 18 градусів тепла. А в неділю на заході очікується ще більше — до 20 градусів тепла.

Однак в ночі, попередила Діденко, ще буде прохолодно — від 2 градусів морозу до 4 градусів тепла

Варто зауважити, що тепло незабаром може знову змінитися на холод. За попередніми даними, в другій половині наступного тижня в західній частині України, а також на Півночі та подекуди у центральних областях знову очікується похолодання і навіть можливий мокрий сніг.

Нагадаємо, в Україні з 9 квітня в більшість регіонів прийшло потепління. А у вихідні 10 і 11 квітня температура повітря підвищиться ще на кілька градусів. Південний антициклон Пеггі нарешті приніс в Україну багато сонця й очікуване квітневе тепло.

Як повідомлялося раніше, з'явився прогноз Укргідрометцентру, в якому повідомляється, якою буде погода у квітні цього року в Україні. За даними метеорологів, погода не буде відрізнятися аномаліями, а буде приблизно такою ж, як і в попередні роки.

Також ми інформували про те, що коли Сонце активне — виникають магнітні бурі. Відбувається це кожного місяця, тому квітень не став винятком. Згідно з останніми даними, в цьому місяці Землю накриє хвиля невеликих магнітних бур. За інформацією Лабораторії рентгенівської астрономії сонця, у квітні прогнозується кілька днів, коли буде спостерігатися підвищена сонячна активність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини