Головна Новини Суспільство події Коли потеплішає: прогноз погоди в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли потеплішає: прогноз погоди в Україні

Синоптик повідомила, що в Україні з 9 квітня очікується більш тепла погода, а у вихідні - 10 та 11 квітня - буде ще тепліше

8 квітня 2021, 16:47
Поділіться публікацією:

В Україні завтра, 9 квітня, в більшість регіонів прийде потепління, а у вихідні 10 і 11 квітня температура повітря підвищиться ще на кілька градусів. Таким прогнозом у своєму Telegram-каналі поділилася синоптик Наталка Діденко.

Коли потеплішає: прогноз погоди в Україні

Погода в Україні. Фото з відкритих джерел

За її словами, південний антициклон Пеггі нарешті принесе в Україну багато сонця й очікуване квітневе тепло.

Вже завтра, 9 квітня, максимальна температура повітря підніметься до 7-11 градусів вище нуля. Протягом суботи-неділі — 10 і 11 квітня — південно-західний вітер принесе в більшість областей від 12 до 18 градусів тепла.

Зазначається, що в п'ятницю, 9 квітня, антициклон визначить в Україні суху сонячну погоду. Тільки найближчої ночі на Приазов'ї очікується невеликий дощ.

Нагадаємо, днями в Україні в більшості регіонів панувала зовсім невесняна погода. Метеорологи попереджали про опади у вигляді мокрого снігу, а також короткочасне утворення снігового покриву.

Як повідомлялося раніше, з'явився прогноз Укргідрометцентру, в якому повідомляється, якою буде погода у квітні цього року в Україні. За даними метеорологів, погода не буде відрізнятися аномаліями, а буде приблизно такою ж, як і в попередні роки.

Також ми інформували про те, що коли Сонце активне — виникають магнітні бурі. Відбувається це кожного місяця, тому квітень не став винятком. Згідно з останніми даними, в цьому місяці Землю накриє хвиля невеликих магнітних бурь. За інформацією Лабораторії рентгенівської астрономії сонця, у квітні прогнозується кілька днів, коли буде спостерігатися підвищена сонячна активність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини