Головна Новини Суспільство події Одеса без Катерини II: депутати ухвалили важливе рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

Одеса без Катерини II: депутати ухвалили важливе рішення

Одеська міськрада нарешті погодилася знести пам'ятник Катерині

30 листопада 2022, 14:00
Поділіться публікацією:

Одеська міська рада підтримала рішення про демонтаж та перенесення пам'ятника Катерині II. Як передає видання "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив нардеп Олексій Гончаренко.

Одеса без Катерини II: депутати ухвалили важливе рішення

Пам'ятник Катерині ІІ. Фото: Суспільне Одеса

"Відмінні новини з Одеси. Одеська міська рада підтримала рішення про демонтаж та перенесення пам'ятника Катерині. Нарешті! "Російському світу" не місце в українській Одесі", – прокоментував Олексій Гончаренко.

За інформацією нардепа, відповідне рішення підтримали 43 голосами. Проти відповідного рішення ніхто не голосував.

Крім того, міська влада погодилася демонтувати пам'ятник Олександру Суворову – 41 голос "за".

На підтвердження своїх слів про це голосування політик прикріпив до посту фото, на яких видно результати голосування.

На сайті міста повідомили, що пам'ятники "Засновникам Одеси" та Суворову будуть тимчасово перенесені до Одеського художнього музею.

Це рішення також прокоментував мер Одеси Геннадій Труханов: "Наш музей дуже відомий не лише в Україні, а й у всьому світі".

Читайте також на порталі "Коментарі" — демілітаризація та денацифікація – просто слова: у РФ проговорилися, назвавши справжні цілі війни в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – останній день осені є також 280-м днем з початку широкомасштабного вторгнення Росії до України. Президент України Володимир Зеленський все частіше говорить про те, що буде створено спецтрибунал щодо військових злочинів РФ. Він також наголошує, що незважаючи на дуже складну ситуацію, особливо на Донбасі, ми тримаємо оборону, а ворог зазнає колосальних втрат. За його словами, цього року країна-агресор "втратить убитими сто тисяч своїх солдатів і лише Богові відомо, скільки найманців". Про що говорять останні заяви та дії всередині України та за її межами у ракурсі цієї війни? Як ситуація може розвиватись далі? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини