Головна Новини Суспільство події Очільник МОЗ оцінив ймовірність локдауну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Очільник МОЗ оцінив ймовірність локдауну в Україні

Говорити про те, що Україна на порозі червоного рівня - зарано

30 вересня 2021, 16:38
Поділіться публікацією:

Очільник Міністерства охорони здоров'я України Віктор Ляшко розповів про ймовірність посилення карантину в країні, зокрема введення на всій території локдауну. За словами чиновника, про це мова поки що не йде, передає видання РБК-Україна, посилаючись на заяву Ляшка журналістам.

Очільник МОЗ оцінив ймовірність локдауну в Україні

Віктор Ляшко - фото з відкритих джерел

Міністр зазначив, що говорити про те, що Україна на порозі червоного рівня — зарано.

"Про жорсткі карантинні обмеженні або локдаун мова не йде", — додав голова МОЗ.

Нагадаємо, що уряд України прийняв рішення продовжити дію карантину, введеного через розповсюдження коронавірусного захворювання, до кінця року. Також відомо, що вся Україна переходить в "жовту" зону карантину з 23 вересня. Введено оновлені карантинні правила. Експерти оцінили для порталу "Коментарі" дії влади в ракурсі нової хвилі коронавируса, що накриває Україну.

Також, в Міністерстві охорони здоров'я оновили показники епідеміологічної ситуації в регіонах України. Згідно з оновленими даними, на сьогодні п'ять областей України потрапили в "помаранчеву" зону адаптивного карантину.

Раніше в матеріалі видання "Коментарі" говорилося, що вчені з Університету Східної Англії провели дослідження, в ході якого з'ясувалося, що краплі для носа, що містять вітамін А, можуть повернути втрачений внаслідок коронавірусу нюх. Крім того, фахівці радять "тренувати" його різними запахами. З початку пандемії коронавірусу втрата смаку та нюху є одними з найпоширеніших проявів захворювання, однак не виключено, що грип також може викликати такі ж симптоми.                   





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини